Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezért tényleg pszichológu...

Most ezért tényleg pszichológushoz kellene rángatni?

Figyelt kérdés
A szüleimtől külön élek,az egyik este látták a kocsim egy gyülekező helyen és illegális gyorsulási versenybe vettem részt.Élveztem az egészet,úgy éreztem most kezdtem el igazán élni.Fiatalként olyan voltam hogy mindig időbe hazaértem,bulizni nem jártam.Egy barátom révén kerültem be a brigádba.Miután látták a kocsim,felhívhattak hogy majd beszélni akarnak velem.Másnap átmentem és azzal jöttek hogy valami bajom,személyiség torzulás stb.Én azt mondtam hogy nem éltem ki magam,és élvezem ezt a fajta szórakozást.
2019. jan. 12. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan... Külön élsz... saját kocsid van... illegális versenyre mész.... ezek után hogyan tudnának elrángatni pszichológushoz? :D
2019. jan. 12. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Igen, jó lenne, ha az adrenalint nem túl kockázatos dolgok kipróbálásával pörgetnéd fel. Ezek veszéélyesek nagyon.
2019. jan. 12. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus ennyi alapján h*lye ötlet, de igen, gondold át, milyen az értékrended, mik az igényeid, mik tesznek boldoggá, mit akarsz az élettől stb.

Már nem takarózhatsz azzal, hogy a szüleid korlátoznak, és amiatt vagy boldogtalan.

Ha annyira gyorsulni akarsz, akkor keress rá legális (értsd. minimális biztonsági követelményeket teljesítő) platformokat, tuti vannak.

Ha viszont az vonz, hogy illegális, az nem normális.

2019. jan. 12. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Sztem tényleg nem ártana egy pszichológus... normális ember nem az illegális, veszélyes dolgokat tartja "élés"-nek. Persze elrángatni nem tudnak, mert nagykorú vagy. De én a magad érdekében mennék el magamtól.
2019. jan. 12. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Én nem lebeszélni akarlak erről, de mondok pár dolgot, amit jó, ha átgondolsz:

-Nyakcsigolyád eltörhet: Nyaktól lefelé megbénulsz. Nem tudod mozgatni sem a kezeidet, sem a lábaidat. Autóbalesetben is megsérülhetsz így, egy illegális gyorsulási versenyben ennek többszörös az esélye.

-Bármelyik végtagod eltörik.

-Bármelyik végtagod amputálódik.

-Májkárosodásod lesz. Máj nélkül meg nem tudsz élni.

Az adrenalin fontos. De nem annyira, hogy megérje kockáztatni az egészséged.

2019. jan. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!