Hogyan járhatnék pszichológushoz úgy hogy a szüleim nem tudják az okát?
Úgy érzem hogy egyedül nem tudom megoldani a problémám és a barátaim ebben nem tudnának segíteni.
A családom régebben olyan szavakat vágtak hozzám, sőta mai napig ami a lelkemben valamit tönkretesz és ezért nem tudok úgy állni a családomhoz mint a barátaimhoz és senki nem veszi észre hogy bennem ez mély nyomokat hagy.
Régen voltam pszichológusnál a bezárkózotságom miatt, de akinél voltam eddig (nem is egy ember) az nem segített és nem mondtam nekik semmit movel akkor muszáj volt mennem de akkor még elég kicsi voltam hogy felfogjam a dolgokat.
Szeretnék egy jó pszichológushoz kerülni aki segíthet nekem, de a szüleimnek nem szeretném elmondani a miértjét.
9 osztályos vagyok és a suliban nincs pszichológus.
Egy magán pszichológus 10 ezer ft / 50 perc...
Én voltam középsulisan, senki nem tudott róla. Felhívtam, kértem időpontot, beszélgettünk, kifizettem, eljöttem. Voltam pár alkalommal, máig nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!