Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lehetek ennyit a barátom...

Miért lehetek ennyit a barátommal ha kedvelik q szüleim? 16L

Figyelt kérdés

Elváltak a szüleim, heti váltakozásban vagyok. A barátommal 3x 2órát találkozom apum hetén, anyánál kicsit könnyebb a helyzet, mert nálla is ez van alapúl, de ő szokott engedni mind napban, mint időben. A tanulmányi átlagommal nincs baj,otthon is szoktam segíteni a házimunkában.

Azt mondták anyumék, h semmi gond nincs velem és nagyon ügyesen megcsinálom a feladatait, de még sem láthatom többet a barátom, amit nem érték, h miért van.

Eddig mindig tanulás után találklztunk, szóval az átlagom nincs veszélyben emiatt (4.4 az összátlagom), ismerik már nagyon jól a barátomat és jó véleményük van róla.

Mi csak azt szeretnénk, ha van többet láthatnánk egymást, kicsit több napon és nem csak 2 órát.

Igazából gondolkoztunk már olyanon amit talál ők is reálisnak tartanának és nekünk is jó, de nem tudjuk mi legyen vele.

Ezt gondoltuk: 4 nap, hétköznap tanulás után, 3-4 órát, hétvégén csak 1 napot, de akkor annyit amennyit akarunk.

2019. jan. 6. 09:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kicsit későn írok de ezt mindenképpen le akartam írni. Piszkosul szanalmasak vagytok (tisztelet a kivételnek) amiért a ti silány életeteket egy fiatal lány problémájára akartátok rá vetíteni mert fix hogy azért írtatok ilyen szánalmas, semmit mondó és lenéző választ, mert a ti életetekben már bizony elcsesződött valami és meg a reményét se akarjátok annak, hogy másnak jól alakuljon. Miért ne lehetne valaki 16 évesen együtt többet a barátjával? És miért kell lenezni ezzel az egésszel kapcsolatban úgy általánosságban az embereket, akik fiatalon összejönnek és próbálják fenntartani a kapcsolatukat meg stb. Én 14-15 évesen jöttem össze a barátommal és most 19-20 évesek leszünk és láss csodát együtt vagyunk és leszünk is. Hamarosan költözhetek vele és basszus annyiszor megkaptuk ezt a szar klisé dumát, amivel ezt a lányt is basztattátok, amiért egy nyavajas kérdést feltett és amiért ilyen fiatalon lett kapcsolata... Remélem azért azóta nem vagytok ilyen siralmas gyökerek és javult kicsit az életetek meg stb
2022. jan. 12. 00:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsonak: de, szakitani fogtok :D ne legyenek illuzioid. En is elso nagy szerelemben vtam 14-21 kozt, es melysegesen zokon vettem, ha vki azg mondta h ugysem tart orokke. Nyugi, egy 10 ev mulva mar te is ugyanezt fogod mondani a kovi generacionak.
2022. jan. 18. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Attól még nekem nem kell hogy úgy történjen mint neked vagy hogy más belém tegye azt a gondolatot, hogy mindenképpen szakítani fogok vele meg stb. Megint ugyanaz a helyzet mint amit leírtam hogy ami valakivel megtörtént rossz dolog azt mindenképp rá kell vetíteni a másikra...
2022. jan. 21. 15:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem kell h megtortenjen, ha te vagy az 1 az 1000bol. Kivanom h ne ugy legyen, de azert sajnos vszinubb h a 999ben vagy.
2022. jan. 21. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!