Miért lehetek ennyit a barátommal ha kedvelik q szüleim? 16L
Elváltak a szüleim, heti váltakozásban vagyok. A barátommal 3x 2órát találkozom apum hetén, anyánál kicsit könnyebb a helyzet, mert nálla is ez van alapúl, de ő szokott engedni mind napban, mint időben. A tanulmányi átlagommal nincs baj,otthon is szoktam segíteni a házimunkában.
Azt mondták anyumék, h semmi gond nincs velem és nagyon ügyesen megcsinálom a feladatait, de még sem láthatom többet a barátom, amit nem érték, h miért van.
Eddig mindig tanulás után találklztunk, szóval az átlagom nincs veszélyben emiatt (4.4 az összátlagom), ismerik már nagyon jól a barátomat és jó véleményük van róla.
Mi csak azt szeretnénk, ha van többet láthatnánk egymást, kicsit több napon és nem csak 2 órát.
Igazából gondolkoztunk már olyanon amit talál ők is reálisnak tartanának és nekünk is jó, de nem tudjuk mi legyen vele.
Ezt gondoltuk: 4 nap, hétköznap tanulás után, 3-4 órát, hétvégén csak 1 napot, de akkor annyit amennyit akarunk.
Uuu mennyi jós van itt a válaszoknál. Mondjátok el,honnan tudjátok,hogy szakítanak?:D Tudjátok nem mindenki azért jön össze valakivel,hogy szakítsanak. De na.
Csak 16? Nem egy 13 évesről beszélünk. Bezzeg ha 17 lenne akkor másképp állnátok hozzá. Eskü a GYIKon néha tényleg nagyon bedohosodott gondolkodású emberek válaszait kell olvasni.
Nem lenne olyan sok az a 4x3 óra és hétvégén 1x amennyit akarnak. Azért mert egyesek nem tudnák bírni ezt tanulás mellett azért nem biztos,hogy ők nem tudnák.
És hagyjuk már azt,hogy a 16 éveseket 10 évesekkel vesszük egy kalap alá.
#10 Neked ajánlok egy értelmező szótárt:D Mitől lesz a csaj k.rv@.m Mert 16 évesen van barátja és időt akar tölteni vele?:D Tudod mit kérdező? Szakíts a barátoddal. A tiniknek a tanulással kell foglalkozni. Jaj és utána,miért nem beszél arról senki? Utána szépen tovább tanulsz vagy dolgozol,majd valamikor 30 év után találj barátot 40 körül házasodj és legyen 1 gyereketek azért mire 50-nek lesztek:D
Úgy látom nem csak a tinik dobáloznak a k.rv@ szóval,nem ismervén a jelentését. Na ez szánalmas.
Ennyi idióta válaszolót már bocsánat, de ez szánalmas. Ettől még messze nem k**va, sőt, ez a normális, rendes lánynak tűnik a kérdező.
Jajj, attól, hogy néhanéha egy-egy betűt elvét, most egyből neki kell álnni, hogy biztos nem ennyi az átlagod, mintha te tökéletes lennél pl. #10-es.
Egyébként a kérdésedre válaszolva, szerintem ha ennyire bírnak a szüleid téged is, meg a barátodat is, és nekem rendesnek tűnsz, akkor szerintem simán megindokolják hogy miért nem lehetséges ez. De egyébként szerintem is attól tartanak, hogy romlani fog a sulis eredményed, de ha eddig nem tetted meg, kérj egy indokot rá.
Nekem volt egy tini barátnőm anno, az anyja engedte hogy itt legyen. Hétköznap minden második nap itt volt iskola után. Veled ellentétben ő nem tanult, szar tanuló volt, bukóra állt. De iskola után 16 órától, este 8-ig ott volt, amikor nem lehetett itt, akkor suli után 1 órát még kint velem lehetett.
Aztán hétvégén szombaton egész nap velem volt, vasárnap meg délután 5-ig.
De elárulok egy nagy titkot. Nem tesz jót a kapcsolatnak a többet együtt töltött idő. Ráuntok egymásra. Bár nálunk nem egészen ez volt, inkább az, hogy a lány nem is szeretett úgy, mint amennyire azt gondoltam volna, avagy szerettem volna.
Szóval örülj, hogy ennyit is lehetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!