Miért lehetek ennyit a barátommal ha kedvelik q szüleim? 16L
Elváltak a szüleim, heti váltakozásban vagyok. A barátommal 3x 2órát találkozom apum hetén, anyánál kicsit könnyebb a helyzet, mert nálla is ez van alapúl, de ő szokott engedni mind napban, mint időben. A tanulmányi átlagommal nincs baj,otthon is szoktam segíteni a házimunkában.
Azt mondták anyumék, h semmi gond nincs velem és nagyon ügyesen megcsinálom a feladatait, de még sem láthatom többet a barátom, amit nem érték, h miért van.
Eddig mindig tanulás után találklztunk, szóval az átlagom nincs veszélyben emiatt (4.4 az összátlagom), ismerik már nagyon jól a barátomat és jó véleményük van róla.
Mi csak azt szeretnénk, ha van többet láthatnánk egymást, kicsit több napon és nem csak 2 órát.
Igazából gondolkoztunk már olyanon amit talál ők is reálisnak tartanának és nekünk is jó, de nem tudjuk mi legyen vele.
Ezt gondoltuk: 4 nap, hétköznap tanulás után, 3-4 órát, hétvégén csak 1 napot, de akkor annyit amennyit akarunk.
Ha nincs baj a tanulmányokkal és az egyéb feladatokkal, akkor ez nem más, mint :
KONTROLLMÁNIA
Hatalomgyakorlás és éreztetés. Valószínűleg a szülőkben lehet valami kattanás régről és rád projektálják. Projekció. Kivetítés. A pszichoanalízis terminológiájában arra vonatkozik, hogy saját elfogadhatatlan tudattartalmainkat „átruházzuk” valaki másra. Tehát ez a "na nehogymár az legyen amit a kis taknyos akar", vagy pedig: "azért tudd a helyedet". Sok ilyen van sajnos, de még mindig jó, hogy legalább tarthatsz fenn kapcsolatot.
Nekem a 18 éves nagykorú lány anyukája írt rám, hogy nem akarja, hogy a lánya kapcsolatban legyen velem.
Állj, vagy lő a mamám....
Ilyen helyesiras/ fogalmazas utan azert en gyanakszom arra a jo atlagra.. :)
Amugy hidd el, meg az a 3x2 ora is boven eleg 16 evesen. Ugy is szakitani fogtok elobb utobb. Inkabb csinalj szabadidodben olyan, ami hasznodra is valik: tanulj, sportolj , legyen hobbid, vagy valami.
Én nem 16 évesen találtam meg ‘életem szerelmét’ de miért ennyire lehetetlen hogy később összeházasodnak a jelenlegi párjával?🤷🏼♀️🤷🏼♀️
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!