Gags kérdése:
Normális ha egy 8 éves gyermek telefonjában a szülei nevei hivatalos formában, teljes kereszt és vezetéknévvel szerepelnek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 11:09
41/47 anonim válasza:
Azért jó lett volna, ha hozzászól a kérdező is, hogy egyáltalán miért merült fel, hogy ez ne lenne normális.
42/47 anonim válasza:
Ha jól látom, teljesen mindegy, hogy ki mit válaszol az eredeti kérdésre, mindenki le van pontozva, aki nem azon fröcsög, hogy minek egy 8 évesnek telefon.......
43/47 anonim válasza:
Te miről beszélsz, utolsó?! Mindenki le lett pontozva, kár volt válaszolni.
44/47 anonim válasza:
Hahó, ez még mindig a Családi kapcsolatok rovat! Mivel ez, és a Politika az a 2 topic, ami különösen szélsőséges érzelmeket vált ki sokakból, aki ide ír, annak már eleve számolnia kell a lepontozásra. :)
45/47 anonim válasza:
Miért ne lehetne ennyi idősen telefonja? Én lassan 22 leszek, de nekem is volt már 6-7 évesen is, apu lecserélt telója. :) Aztán azt hiszem pont 8 vagy 9 voltam, mikor újat is kaptam.
Egyébként ennyi idősen én is pont így írtam be a szüleimet. Nem is csak őket, hanem mindenkit. :D Nem tudom már miért, akkor így tetszett. Nem értem, hogy miért baj ez szerinted.
46/47 anonim válasza:
Álj! Emberek. Normális, hogy egy 8 éves gyereknek egyáltalán van telefonja? Hova a retekbe halad ez a világ ha már a válaszolóknak is egy teljesen normális tény, hogy egy 8 éves gyereknek saját telefonja lehet? Mert oké van pár elszált szülő aki tefont vesz a fiatal korú gyermekének de, hogy senkinek nem tűnik fel ez a probléma az szinte vicc. Kövezzetek meg de szerintem 12 éven aluli gyereknek nem való telefon még ha az nyomó gombos akkor sem! Még nem látja át a telefon veszélyeit, problémáit.
47/47 anonim válasza:
Mi lenne ha beszélgetnél kicsit a gyerekeddel, hogy mit miért csinál, anélkül, hogy mindent binárid rendszerbe sorolnál (jó-rossz, normális-nem normális)
Amúgy meg a telefon egy remek eszköz, miért ne lehetne egy 8 éves gyereknek? A felnőttek többségének minek? Facebookot nyomkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!