Normális ha egy 8 éves gyermek telefonjában a szülei nevei hivatalos formában, teljes kereszt és vezetéknévvel szerepelnek?
Amúgy ha már felmerült itt feljebb a válaszok között, tényleg nem lehet már életben maradni saját telefon meg mobilnet nélkül?
Mi is egyedül jártunk haza meg iskolába ennyi idősen, egyikünknek sem volt saját mobilja, mégis megmaradtunk... ez hogy lehet? :D Ennyire veszélyes lett azóta a világ?
Én mondjuk hasznosabbnak talàlom az "anya", "apa" beíràst, de minket nem érint, úgyhogy én vàlaszom nem szàmít.
9 éves a lànyom, egyedül jàr suliba, nincs telefonja, bàr mostmàr agyalok rajta.Illetve bocs, nem teljesen egyedül, egyik osztálytàrsàval.De hétfő reggel mindig kocsival, mert dögnehéz a tàska.
Nem volt mobiltelefon amikor én voltam 8-9 éves, egyedül jàrtunk, és làm, felnőttünk.
Tény, ha vàrosban élnénk, nem engedném egyedül még el, de egy kellemes és nyugodt községben, ahol mindenki ismer mindenkit, nyugodt vagyok.
Az én gyermekem 9 éves és van mobilja.
Mindig hangoztattam,hogy ilyen fiatalon sose vennék neki, mert felesleges, és a mai napig nem lenne,ha nem alakul ki nála cukorbetegség. Így viszont rendszeresen kapcsolatban vagyunk ami létfontosságú az inzulin,étkezés stb miatt.
Ne ítéljünk rögtön,lehet ott is megvan az ok.
Nálunk anya,apa,mama van beírva,furcsa ez a hivatalos név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!