18-20 éves lányok anyutok ebből a szempontból milyen? És anyák ti mit gondoltok erről? (Lent)
Mi nem zárjuk a fürdő ajtaját, de mindig megkérdezzük, h bemehetünk-e ha valaki bent van.
Nálunk már a 9 évesnek is van privát szférája.
Szerintem gáz, amit anyukád csinál. Teljesen megöli a bizalmat közöttetek.
Egy gyermeknek is joga van a titkaihoz, privát szférájához, hát még egy felnőttnek!
Le kell állni vitatkozni, hogy miféle beragadástól fél? rossz a zár? csere! nincs pénz zárszerkezetre kulccsal (1-2 ezer ft) akkor 200 forintos rigli belülről, tuti, hogy nem ragadsz be. :D
De biztos vannak kérdések, amivel zavarba lehet hozni, pl. Valóban attól fél, hogy bennragadsz, vagy inkább kontrollálni akar téged, és a lehetőségét akarja megtartani, hogy bármikor szúrópróba-szerűen ellenőrizhessen "véletlen benyitásokkal" Mire kíváncsi, mitől fél, hogy maszturbálsz-e?! :D
Szóval azt mondom, ha valami nem működik, akkor azt meg kell javítani. Az ajtót nem résnyire nyitva kell hagyni, mert rohadás, hanem szellőzős, eleve vizesblokkos ajtót kell venni.
Rossz a zár, meg kell javítani, rossz a csempe azt is. penészes a fal, azt is. nem az a megoldás, hogy egy életen át szenvedünk a saját hülyeségünktől, hanem az,, hogy egyszer az életben megcsináljuk a feladatot. (ajtócsere, csempézés, festés...) sajátkezűleg is meg lehet csinálni, nem olyan drága.
Lehet, hogy te, kedves anyuka beletörődsz az igénytelenségbe, de azért mégiscsak rohadt megalázó a gyereknek, meg nem csak neki. Persze a szarba is bele lehet szocializálódni, csak hát valóban erre akarod nevelni a gyerekedet?!
#3-as. Miért mész be fél évente egyszer?? Nem ár rá a dolgod? Talán elkap a szapora?
Nem normális dolog ez.
Nálunk is aki akarja, már gyerekkorában is bezárhatja magára a WC, fürdő ajtót.Ezt mindenki maga döntheti el, mint azt is,milyen bugyit szeret.
Az ilyen szülők, és a 3-as is azt érik el ezzel a nagyon rugalmatlan dirigálós magatartásukkal, hogy a gyerekük nem fogja szeretni, ha elköltözik, ritkán néz majd rá, eltávolodik tőle.De meg is érdemlik.Minek kell mindenbe beleszólni?Hadd döntsön már egy nagylány el dolgokat, ami rá vonatkozik.
Én 56 vagyok, három felnőtt, családos gyermekem van, külön élnek, de 2 hetente mindegyik hazajön a párjával, gyerekekkel.Jól néznénk ki, ha nem lenne zár a fürdőben, vagy a WC-ben!
Mi nem szoktuk bezárni a fürdőt és a WC-t se, de a szellőzőn látszik, hogy ég-e a villany. Ha ég, nem lehet bemenni. Pont. Nincs kivétel. Kicsi korukban a gyerekek se nyithattak ránk, de később mi sem nyitottunk rájuk, kivéve, ha kiabáltak valamiért.
A lányom (és a fiam is) olyan ruhát vett magának, amilyet akart és azt kimostam (vagy az, aki éppen felrakta a mosást). Nem kritizáljuk egymás ízlését.
Próbálj a sarkadra állni, normális, hogy a saját életedet szeretnéd élni. Mondjuk a tanga tényleg egészségtelen, de ha ez a vágyad, hát hordd csak. Majd rájössz, hogy nem éri meg, ha érzékeny vagy rá. Nem az anyukádnak kell eldönteni, hogy mit hordj.
A lámpafény lehet csalóka is, lehet, hogy elfelejtettem lekapcsolni (kivéve, ha érzékelős).
Viszont! A kopogást is meg lehet tanítani a gyerekeknek, családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!