Csak én vagyok ekkora lúzer 40 évesen? N
kissé zavaros írás,nem tudni h miért lettél szegény mikor 10 évvel ezelőtt jól éltél.ha akkor is eltartott voltál akkor valójában sosem éltél jól.
"karácsony van,kaptam ajándékot anyámtól,egy tök szép pulcsi,tök jó nadrág,meg 2 tök meleg zokni,és ezerszer jobban örülök ennek,mint amikor 50 ezerért vettem egy cipőt,vagy akármit."-hát igen,ez a nyomor alja,amikor már 2 pár zokninak is megtanulsz örülni mert ez is 2 párral több mint a semmi.tanácsot nehéz adni.meg kell próbálni megújulni és újrakezdeni.jó állás,társkeresés mert könnyen lehet hogy egy évtized múlva ezt a 2 pár zoknit is vissza fogod sírni.mert mindennél van lejjeb,a mostani lelki mélypontodnál is.
Mikor nincs megformázva egy szöveg azt nagyon rossz elolvasni legalább néhol egy enter.
Jó neked h az embereket többre értékeled min t a pénzt.
Egyszer minden dal véget ért :) ha jó ha rossz.
A lelki békéd még megtalálásod kis meditáció sokat segít.S az eddigi konzekvenciákat is kamatoztathatod..
meg ha sokat meditálsz és még jógázol is.
Akkor eltudsz érni egy olyan tudat állapotot ahol megtudsz szabadulni az érzelmektől.
Neked sajnos már vége.
DE HA EZT VALAKI OLVASSA A TANULSÁG: NEM 40 ÉVESEN KELL A FENTI DOLGOKON ELGONDOLKOZNI, HANEM 20!
Mert akkor még lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!