Deadspacefan kérdése:
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Összevesztem anyummal. A dolog ott kezdődött hogy a saját szobámban ahol nincs fűtés (még a szüleimmel alszok és nem hajlandóak beköttetni a fűtést) beszélgettem barátnőmmel és támadó hangnemmel rám szólt hogy kapcsoljam ki a melegítőt úgy hogy semmi rosszat nem tettem. Tudom, rossz döntés volt, de ami után letettem a telefont megkérdeztem tőle hogy miért ilyen hangnemben szólt rám. Erre ő elkezdett a pénzzel jönni hogy mennyi mindent költött rám, elkezdett az intézettel fenyegetőzni. Szeretem anyámat, de néha teljesen nem értem a logikáját és nem is vagyunk valami jóban. Egyáltalán nem tisztel engem és a személyes teremet. De én mégis ki akarok vele békülni, de nem hajlandó megbeszélni ezt az egészet mert mindenre azt mondja hogy nem érdekli és befejezte velem ezt az egészet. Szerintetek mit kellene tennem?2018. dec. 25. 19:32
1/2 anonim válasza:
Ha ennyire ellenálló és nem találod a közös hangot vele, akkor semmit sem tudsz sajnos tenni. Én kivárnám, míg el tudok költözni.
2/2 anonim válasza:
Erősen elgondolkodni, hogy hogyan beszélhetsz a szüleiddel. Akármilyenek is.
Aztán, ha elég ember vagy ahhoz, hogy megbánd, ahogy beszéltél vele, illene bocsánatot kérni.
Nem pedig "megbeszélni vele ezt az egészet". Mármint hogy tiszteljen téged és a személyes teredet. Azaz számonkérni rajta, amit csak a fejedbe vertek valahol.
Igaza van anyádnak, hogy "nem érdekli, és befejezte veled ezt az egészet". Tessék, megkaptad a magad és a személyes tered tiszteletét.
Ha ilyen nagylegény vagy, el is tarthatnád magad, fűthetnél magadra, stb. Követelőzés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!