Még is mit kéne tennem?
Anyám megőrült, a sorozatos kudarcai a férfiakkal teljes letargiába küldte,pénze alig-alig,nagyszülők segítik emiatt szinte 100%osan tőlük függünk. Anya azt teszi amit mamáék mondanak, azt a maradi,konzervatív szart. Nem képes felfogni,hogy nem csak egy igazság létezik. Megpróbál minket is beállítani abba a rabszolga öntudatlan sorba beállítani amibe ő is van. Miért kéne nekem állandóan azt tenni amit mamáék mondanak? Azért mert ők segítik anya pénzügyi helyzetet? Mert ők fizettek ki a hitelt? Közöm nincs a hitelhez,sem ahoz,hogy a kocsinak oda. Busszal -
járok mindenhova. A hitelt is egy pali miatt vette fel. Legutobb azert kuldott el itthonrol mert kialltam a hugomert aki mar sirva hallgatta kisiskolaskent a sok szart. En igen is kialltam erte mert tudom milyen rossz érzés amikor csak azt kapod,hogy "apad milyen szar"...semmi közé nincs hozza h Az apja milyen... most jöttem újra haza De már olyan beszélgetésen vettem reszt ami teljesen kiboritott.
Nem kell tenned semmit. Nem a te dolgod, anyukádé, ha nem múltál még el 18 kötelessége rólad gondoskodni,azt hogy a pénzt honnan teremti elő neked arra amire szükséged van, az 100%-an az ő dolga!
U.I.: egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!