Nem szeret a fiam?

Figyelt kérdés
9hós a kisfiam elmentünk anyóssal bevásárolni. Nem engedtem a gyereknek hogy bekapja a kocsit mert bele ültettem velem szemben, onnantól kezdve vègig hisztizett de amint meg látta a mamáját vigyorgott nevetett. Az lett a vège hogy külön vásároltunk ők meg èn. Otthon is ez van jön az anyós a gyerek sikízva csapkodva örül, onnantól èn nem is lètezem. Gyakran feltünt az is hogy ha más vigyázz rá, mondjuk az apja akkor el van de ahogy meg lát engem elkezd hisztizni sírni. Nekem ez borzalmasan rosszul esik mèrt csinálja ezt? Nem kiabálok vele nem ütöm..mindent megteszek èrte, egèsz nap játszok vele. Nagyon kètsègbe estem mit tegyek? Valaki volt már így??
2018. dec. 21. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Azért mert hozzád kötik a szabályok és gondolom nagyi meg apu sokkal elnézőbb. Ennyi. Nem kell túlspilázni.
2018. dec. 21. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez így is lesz egy darabig még, de elmúlik.

Ilyen korban nem érzékeli még nagyon hogy te és ő különálló lény, te természetes jelenség vagy neki, míg a mama egy újdonság, egy új inger akivel mindig lehet mókázni és játszani és hát valószínűleg csak életveszélyes helyzetbe fegyelmezi.

Akkor változik ez meg ha rájön hogy ő különálló személyiség/ember tőled, na ekkor jön majd a szeparációs szorongás, akkor lehet visszasírod hogy mamával ilyen jól el van, mert ordítani fog ha kilépsz a konyhába akár. Persze nem minden gyereknél ilyen drasztikus, de mindegyik gyerek átmegy rajta.

Fiam pl egész babakorában apás volt, csak apa apa apa..

Most meg 2 éves kora óta annyira anyás hogy csak velem akar mindent csinálni, apját elutasítja, neki meg szörnyen rosszul esik.

Szóval gyerekek változnak sokat még ne aggódj, szeret a kisfiad.

2018. dec. 21. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig igy van kérdező.Az en fiam 3 éves es elég akaratos elven gyerek,viszont ha mamanal van vagy oviba egy ártatlan kis bari,semmi hangja nem rosszalkodik.De amint engem meglat,mindig mondja anyosom is hogy eddig nem volt rossz.Ilyenek a gyerek.
2018. dec. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!