Miért a barátom helyén szeret aludni a fiam?
Már írtam ide, akkor a féltékenységre tippeltek a legtöbben...
A fiam 3 éves. Nem az apjával élek, még terhesen szétmentünk.
Van saját ágy, szoba, ahol alhat. Mégis egy ideje átjön hozzánk, hogy a barátom helyén aludjon. Vagy éppen éjszaka jön át és idefekszik hozzánk vagy hajnalban vele alszik, amikofmr elmegyek dolgozni.
Kérdeztem tőle, de azt mondja, hogy nem tudja miért jó itt aludni.
Persze nincs ezzel baj, csak érdekelne, hogy mi oka lehet ennek.
Eleinte nem kedvelte, a szobaajtóban megállva mutogatott, ha látta, hogy itt van. Most már velünk él, időközben már megbarátkoztak talán.
Együtt mennek a bölcsibe, hozzászól, beszélget vele.
Egyszer kérdeztem eddig, amit említettem is már az elején. Ez hónapokkal ezelőtt volt.
Nem hiszem, hogy az apjának tekinti...
Amiatt aggódok, hogy magányosnak érzi magát vagy ilyesmi. Az komolyabb dolog lenne, mint a féltékenység. ... Tehát aggodalom van a kérdésem mögött.
Hát mivel nincs sok ideje, ezért "rásózóm", ő viszi bölcsibe. Meg most kitaláltam nekik a cipő vásárlást.
Igyekszem hagyni őket ketten.
Azt szeretném, ha a fiam azt kapná, amire szüksége van, nem az én lelkem a fontos. Nekem ő az első.
Azért kérek itt segítséget mert máshol nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!