Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondtad el Anyudnak,...

Hogyan mondtad el Anyudnak, amikor először megjött a havibajod?

Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 21:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
96%
12 éves lehettem talán,angol óra a suliban es nekem annyira gorcsolt a hasam hogy azt hittem meghalok.Belazasodtam minden bajom volt már sírtam is,a többiek nevettek.Tényleg nagyon fájt.Utána haza értem es apum volt otthon csak ő neki mondtam hogy faj a hasam nagyon.Ő felhívta anyum aki azt mondta neki szerintem hogy adjon nekem betétet.Kb ennyi volt,nem is mondtak nagyon semmit,csak hogy minden honapban lesz mar.Azelőtt sose beszéltünk róla azt se tudtam mi van velem,viszont ez a kínzó hasgorcs,láz,hányás ugyan úgy minden menzesznel megvan.
2018. dec. 20. 12:49
 32/36 anonim ***** válasza:
92%

Amikor észrevettem, még sehogy, mert egy hétköznapi reggel volt, az első tanítási hét abban az évben, anyukám meg már elment dolgozni. Apukám otthon volt, de neki nem mertem szólni, cikisnek éreztem volna. Egy osztálytársam segített ki betéttel tesióra előtt az öltözőben.

Aznap délután, amikor hazaért, anyukám elmagyarázott mindent. Apám meg csak nevetett kicsit zavartan, hogy neki is szólhattam volna nyugodtan, nem lett volna gond.

2018. dec. 20. 17:06
 33/36 anonim ***** válasza:
45%

(21-es, nem érdekelnek a pontok, de köszönöm a válaszodat. Az ilyen kérdéseknél mindig ez érdekel a legjobban, mert nekem az "ad" az pont az, amit írtál, átnyújt, kézbe nyom, és nekem ez fura. Mintha azt mondanám, hogy szóltam anyukámnak, hogy megy a hasam, ő meg *adott* vécépapírt.

Egyetlen egyszer kaptam még választ erre az "ad" kérdésre, akkor kifejtette nekem egy nő, hogy a család férfitagjai elől el kell rejteni a betétet, tampont, ezért az anyukája valami rejtett helyről húzta elő, és adta a lánynak a cuccost.)

2018. dec. 20. 18:56
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
10 évesként, suliban jött meg. Olvastam előtte már róla könyvekből, meg hogy mit érdemes ilyenkor tenni. Meglepett egy kicsit, mivel semmi előjele nem volt. Mivel alapjáraton van egy kis bátortalanságom, így nem mertem megmondani, csak másnap a nővéremnek. Aki szólt anyának.
2018. dec. 22. 07:13
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé féltem elmondani neki, leginkább azért, mert ilyen téren mindig elég prűd volt... vagy lehet, nem is prűd, csak kellemetlennek tartotta beszélni róla. Így nem is tőle tudtam meg, hanem mert olvastam róla. Aztán 1 nap után megmondtam neki, hogy "izé... találtam a bugyimban egy kisebb pirosas foltot, szerintem megjött". Aztán 1 évig nem jött, és utána újra :D.
2018. dec. 24. 00:57
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Anyu azt hiszem elkezdtem menstruálni, de megnézed?
2018. dec. 26. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!