Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondtad el Anyudnak,...

Hogyan mondtad el Anyudnak, amikor először megjött a havibajod?

Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 21:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
74%

19es. Nem tudsz magyarul? Miért kell egy szóba belekötni.. Képzeld nem tudtam hogy hol van a betét mert anyukám tampont használt és az volt elől. Anyukám egyből felugrott bement a fürdőbe, ki vette a szekrényből és oda adta(nyújtotta, ha az ad szó ennyire nehezen esik le) a kezembe.

Ui. Mivel tudom hogy azzal fogsz jönni hogy lepontoztalak ezért már most írom hogy nem én voltam.

2018. dec. 19. 23:05
 22/36 anonim ***** válasza:
89%

11 évesen újév napján, reggel arra keltem, hogy csupa vér a pizsamám, félkómássan lemásztam a nappaliba(igen, a véres cuccomban) és közöltem vele, hogy szerintem megjött, majd ő adott betétet.

kb a legkisebbet sikerült adnia, mert ő volt olyan mázlista, hogy egész menstruációját sikerült ezzel kiskippelnie... én meg sajnos közel sem, ezért én az előzőkkel ellentétben, a sokadiknál kezdtem el sírni/ordítani, hogy ezt nem akarom. Majd kipróbáltam a tampont és megoldódott minden problémám :)

2018. dec. 19. 23:16
 23/36 anonim ***** válasza:
85%
13 voltam, otthon sose beszélgettünk erről, mégse volt kínos szólni. Szimplán közöltem, mikor hazamentem sulibol, hogy megjott. Anya pedig orult, nagy lány lettem. Adott betétet, meg mondta, párat tartsak sulitáskámban, mert elég rendszertelen lesz, ne érjen meglepetés.
2018. dec. 19. 23:20
 24/36 anonim ***** válasza:
79%
Mondtam neki, hogy véres a bugyim és nyilván azonnal levágta a helyzetet és intézkedett.
2018. dec. 19. 23:45
 25/36 anonim ***** válasza:
88%
anya, megjött.
2018. dec. 20. 00:29
 26/36 anonim ***** válasza:
75%
Arra ébredtem, hogy tiszta vér a pizsamám és a lepedő. Kimentem, mondom anyának, hogy szerintem megjött a menstruációm. Azt mondja, "Á biztos nem!", de aztán nem kellett sokáig analizálnia a helyzetet, hogy igazat adjon nekem. Kaptam betétet és mentem iskolába. Anya meg nekiállt kisúrolni az ágykárpitból a vért. 13 éves voltam amúgy, nem tudom, mi volt olyan hihetetlen neki.
2018. dec. 20. 02:56
 27/36 anonim válasza:
86%

12 voltam. Az iskolában éreztsm, hogy görcsölgetek. Selytettem, hogy a memstruáció miatt. Kértem egy betétet osztálytársamtól, ami egész nap bírta, mert csak ilyen pecsételő volt az nap. Anyának szóltam reggel, hogy mi van, mert minden tiszta vér lett.

Nem ijedtem meg, hogy mennyire véreztem. Anya sem nyugtatgatott, mert látta, hogy nem kell.

Hozott betétet és mondta, hogy eleinte azt használjak, és, hogy sűrün cseréljem.

2018. dec. 20. 04:44
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Anyukàm előtte pár hónappal mondta, hogy ha véres a bugyim azonnal szóljak neki. A suliban már beszéltek róla az idősebb lányok,felvilágosítáa is volt róla, de mivel mindenki azt mondta, higy 12-14 éves korban jön meg, nem számítottam rá, mert én csak akkor töltöttem a 11-et. Egy reggel szokás szerint pisilni mentem és láttam hogy véres a bugyim.Átkiabáltam anyának, hogy "Anya, gyere màr' és mikor bejött megmutattam a véres bugyimat. A kezembe adott egy betétet és adott pénzt higy iskolába menet vegyek még magamnak.
2018. dec. 20. 08:27
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

Az én sztorim kicsit vicces.

12 voltam. Napközben semmi nem volt. Suliból haza fele menet bementem anyum munkahelyére (kis boltban dolgozott, nem volt benn senki csak mi ketten), és pukiztam egy nagyon nagyot. De úgy istenigazából. Nevettünk is anyával hogy vízhangzott a kicsi hely miatt.

Aztán hazamentünk, elmentem pisilni és láttam hogy barna folt van a bugyimban. Mutatom anyának, aki egyből levágta hogy mi a helyzet és nagyon mosolygott rám, büszke volt. Még apát is odahívta és elmondta neki és mindketten büszkén bámultak rám. Én meg elkezdtem bizonygatni hogy ez biztosan nem az, csak biztos a nagy pukitól lett "féknyomos" a bugyim.

De hát nem az volt, tényleg megjött.

2018. dec. 20. 11:10
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Épp a 11.szülinapom után alig pár héttel történt. Hazajöttem a suliból, és mikor elmentem a fürdőbe, láttam, hogy barna paca van a bugyimon. Csodálkoztam én is, hogy ilyen formába jött meg, meg a hasam se fájt. Egy órán át nem mondtam el Anyunak. De aztán, az pont egy olyan nap volt, hogy kellett mennem főpróbára (akkoriban jartam jazz balettre), es ugye miért is ne tornadresszbe próbáltunk volna. De engem igazából nem érdekelt, anyum problémázott inkább, hogy at fog látszódni a betét. Ráadásul a próba utan meg színházba is mentünk az osztállyal. Tehat pont egy rohanós délutan volt. Anyum, mikor vitt, ott elmondta a tanárnőnek, nekem az picit ciki volt. Ja, amikor mindezek előtt otthon elmondtam, anyám majd kibújt a bőréből, de nekem ez szintén kicsit kellemetlen volt. Én végig semmit nem éreztem, anyum meg felfujta, meg szokasához híven agyon féltett.
2018. dec. 20. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!