Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te örökbe fogadnál más nemzeti...

Te örökbe fogadnál más nemzetiségű gyermeket?

Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 17:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nincs gyerekem, nem is akarok sajátot, de ha örökbe akarnék fogadni, mindegy volna, hogy milyen színű a gyerek.
2018. dec. 17. 22:13
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Bármilyen gyereket örökbe fogadnék, cigányt leszámítva.
2018. dec. 17. 23:24
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem szívesen fogadnék örökbe gyereket, mert nem tudnám úgy szeretni, mint a sajátomat. De ha mégis, és más nemzetiségű (itt rasszra gondolsz) kell legyen, akkor ázsiait igen.
2018. dec. 18. 08:54
 24/27 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos Magyarországon nagyon előítélesek az emberek. Nem segít a kormány agymosása sem a menekültekről.

Én is nagyon félnék tőle,hogy mit fog kapni pl a bőrszíne miatt.

Szóval ha van rá opció inkább külföldön tenném meg (bármelyik nyugat-európai országban).

De persze, ha örökbe akarnék fogadni nem érdekelne a származása, lehetne ázsiai, indiai,afrikai stb, nem ez a lényeg, ugyanúgy emberek vagyunk.

2018. dec. 19. 09:33
 25/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy, milyen nemzetiségű. Alapjáraton igen, de más bőrszínűt pl. nem, mert hóttziher, hogy őt is, engem is halálra szekálnának egy csomó helyen csak a bőrszín miatt meg amiatt, mert kettőnknek más bőrszíne van, ezt meg senkinek sem kívánom.
2018. dec. 24. 01:11
 26/27 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy belegondolt már valaki, legalább egyszer a büdös életében milyen érzés lehet egy cigánynak végigolvasni egy ilyen értekezést? Vagy bárhol bármi szöveget ebben az országban? Ti lelkileg ezt hogy viselnétek? Vagy csak az ezredét ugyanennek? Még csodálkoztok, hogy ilyen sűrű levegőn - megáll a kés benne - valaki csakis egy frusztrált, iskolából kimaradozó, társadalom szélére kikerült "bűnöző" lehet csak?

Nem azért mondom, mintha rohanni akarnék cigánygyereket örökbe fogadni, de ismerek ilyen eseteket, és amúgy a kutya meg nem mondta róluk, hogy bolgár volt-e a papa, vagy spanyol cserediák. Ennél meredekebbet meg feltételezni se szoktak.

2018. dec. 24. 17:53
 27/27 anonim ***** válasza:
70%

Ja legtöbben úgy írnak, mintha magyaroknál mindenki hófehér bőrű, szőke, kék szemű egyed lenne. Miközben barna szem, barna haj a standard. Hát igen, nem vagyunk egy hitleri árja nép.

Ezen én is szoktam csodálkozni amúgy. Miközben a legtöbb magyarról meg nem lehet mondani mondjuk egy idegen országban, hogy ő most balkáni, közel-keleti vagy közép- esetleg kelet-európai.

2018. dec. 24. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!