Te örökbe fogadnál más nemzetiségű gyermeket?
Romát és arabot nem, mert szerintem a szívem szakadna meg, ha végig kéne néznem, hogy azért csúfolják, amiről nem tehet. Szerintem ez az országunkban elkerülhetetlen...
Más nemzetiségűt pedig probléma nélkül :)
Nekem kreol színű bőröm van, még barnább voltam gyerekkoromban, tinikoromban, ha nyár volt nagyon hamar lebarnultam. Rengetegszer megkaptam, hogy büdös cigány vagyok, legváratlanabb helyzetekben. Egyszer egyik barátnőmmel simán sétálgattunk egy kisváros csendes, szép történelmi városrészében, kocsma teraszán ült egy csapat férfi, és "takarodj innen kis k... more" "úgy úgy bámulj csak magad elé xxxx cigány xxx aztán húzzál el". És ez csak egy a sok közül. Én tudom, hogy probléma van a cigányokkal is, de könyörgöm, ha nem adok rá okot és csak simán vagyok, miért kell fenyegetni? Főleg, hogy csak a bőröm kreol.
Tehát a válaszom ugyanaz, mint a 67% válaszolóé. Nem, mert nem akarom azt látni, hogy ugyanazt kapja minden ok nélkül, amit én anno.
Hm. Azért attól is függ, hogy mekkora gyerek. Szóval az anyanyelvét már elsajátította-e, és én mennyire tudom azt a nyelvet elsajátítani.
Szóval ezen kívül más probléma nem is lehetne szerintem.
Igen!
Egy csinos, egészséges, szőke, skandináv lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!