Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te örökbe fogadnál más nemzeti...

Te örökbe fogadnál más nemzetiségű gyermeket?

Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 17:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
Ha megszakadna érte a szívem, és nekem nem lehetne gyermekem, akkor igen. Különleges család lennénk.
2018. dec. 17. 17:29
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Igen
2018. dec. 17. 17:31
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne? Ő is ember. Elég szűklátókörűnek kell lenni ahhoz, hogy ne így lásd. Meg olyannak, aki sosem érintkezik külföldi emberekkel.
2018. dec. 17. 17:32
 4/27 anonim ***** válasza:
80%

Romát és arabot nem, mert szerintem a szívem szakadna meg, ha végig kéne néznem, hogy azért csúfolják, amiről nem tehet. Szerintem ez az országunkban elkerülhetetlen...

Más nemzetiségűt pedig probléma nélkül :)

2018. dec. 17. 17:33
 5/27 anonim válasza:
89%
Persze.
2018. dec. 17. 17:33
 6/27 anonim ***** válasza:
79%
Magyarorszagon nem. Iszonyat rasszista a társadalom, a gyereknek a saját családjában is problémás felnőnie, ha nem "magyar". Külföldön, elfogadó társadalomban siman
2018. dec. 17. 17:39
 7/27 anonim ***** válasza:
88%

Nekem kreol színű bőröm van, még barnább voltam gyerekkoromban, tinikoromban, ha nyár volt nagyon hamar lebarnultam. Rengetegszer megkaptam, hogy büdös cigány vagyok, legváratlanabb helyzetekben. Egyszer egyik barátnőmmel simán sétálgattunk egy kisváros csendes, szép történelmi városrészében, kocsma teraszán ült egy csapat férfi, és "takarodj innen kis k... more" "úgy úgy bámulj csak magad elé xxxx cigány xxx aztán húzzál el". És ez csak egy a sok közül. Én tudom, hogy probléma van a cigányokkal is, de könyörgöm, ha nem adok rá okot és csak simán vagyok, miért kell fenyegetni? Főleg, hogy csak a bőröm kreol.

Tehát a válaszom ugyanaz, mint a 67% válaszolóé. Nem, mert nem akarom azt látni, hogy ugyanazt kapja minden ok nélkül, amit én anno.

2018. dec. 17. 17:49
 8/27 anonim ***** válasza:
83%

Hm. Azért attól is függ, hogy mekkora gyerek. Szóval az anyanyelvét már elsajátította-e, és én mennyire tudom azt a nyelvet elsajátítani.

Szóval ezen kívül más probléma nem is lehetne szerintem.

2018. dec. 17. 17:52
 9/27 anonim válasza:
20%

Igen!

Egy csinos, egészséges, szőke, skandináv lányt!

2018. dec. 17. 17:52
 10/27 Metionin ***** válasza:
95%
Személy szerint nem akarok gyereket, se örökbefogadottat, se sajátot. Viszont a kérdés itt az, hogy mégis milyen nemzetiségű az a gyerek? Hány éves? Mennyire elfogadó az az ország ahová örökbe akarják fogadni? Magyarországon sötétebb bőrűnek lenni nem túl szerencsés, egyből cigányozzák őket és negatív sztereotípiákat aggatnak arra aki más bőrszínű. Ilyen környezetben nem lehet túl jó felnőni. Egy olyan helyen, ahol eleve sokféle ember megfordul és emiatt a társdalom is elfogadóbb (pl. Amerikában senki sem bámulja a feketéket mert csomó van) már egész más lehet. Egy europid gyerek simán beolvad a magyarok közé, onnan szerintem célravezetőbb lenne örökbe fogadni.
2018. dec. 17. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!