Mit szólnátok, ha anyukátok így vélekedne rólatok?
Bipoláris őrjöngő állapotban mondta. Ezek kiragadott mondatok,amiket nem egy veszekedés során mondott,hanem csak a fejemhez vágta,vagy a férjemnek mondta,vagy visszahallottam.
Sz.r neveletlenek a gyerekeim,ami nekem köszönhető. Nem csinálok semmit itthon,ezért hízok el. Nem vagyok jó semmire ,nem tudja minek sz.rt a világra. Migrénemre mondta, úrip.csa betegség. Egy monológ alatt vagy 5x lehülézett.
A betegség előtt nagyon jó anya és nagymama volt.
Húha utolsó...😂😂😂
Te aztán egy igazi jó dolgozó polgár vagy, akit semmi sem tántorít el...
Na meg persze tipikusan az az ember, aki úgy gondolja, “mentális betegsége csak a gazdagoknak lehet, akik nem dolgoznak, mert az igazi jó dolgozó ember sosem lehet beteg!”...
A felfogásoddal komoly problémák vannak, nem ártana állítani egy kicsit, mert borzasztóan rossz a stílusod!
"Bipoláris őrjöngő állapotban mondta."
Innentől értelmetlen a kérdés. Az ilyen ember nem ura szavainak és cselekedeteinek.
Tedd össze a két kezed, hogy nem ebben nőttél fel, ahogy én!
Ha tényleg csak most kezdődött el és nem egy színjátszós típus, elfogadóbb lennék, mintha ebben kellett volna felnőnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!