Apasági teszt mennyire változtathatja meg az életeket? Alkoholista apa és lánya kapcsolata amibe becsöppentem? Hogyan kezeljem hogy ne használják ki a párom?
Együtt éltek a volt feleségével és a gyerekeivel? :D
Ő elfogadta ezeket a gyerekeket, elvette a nőt. Akkor te most mit kavarsz? És az anyagi lehúzás, ha valaki pénzzel is támogatja a gyerekeit, nemcsak szeretettel? Ez természetes.
De mindegy. Aki hazavisz a gyerekéhez egy alkoholistát, az úgysem hallgat semmilyen tanácsra.
Nekem az apám volt alkoholista. Szerencsére anyukám elvált tőle. El sem hiszem, hogy valaki egy idegen alkoholista pasit odavisz a gyerekéhez. Inkább saját magadon gondolkozz el, mielőtt más családok ügyeibe ütöd magad.
Azért egy apasági teszt nem megfizethetetlen, én ezt egyedülállóként is ki tudnám fizetni, nem milliós tételekről beszélünk.
hogy eddig nem csináltatta meg az azt jelenti, hogy nem akarja tudni.
Mivel alkoholista ezért nem tud szembenézni a valósággal, csak kifogásokat kreál és ez a nincs pénzem tesztre mert drága - na ez is egy kifogás.
Ha az anyuka ennyire "barátkozós" akkor még mindig nem értem miért vette el. Ez nem válasz, hogy mert jött a gyerek. Ez inkább az, hogy nem merek kilépni a kapcsolatból, nem merek dönteni, így inkább megmagyarázom miért ragadtam benne a szrban és én vagyok az áldozat.
Ezek amik történtek vele minden az ő gyengeségéből fakad, az ő hülye döntései, az ő félelmei. Vele csak úgy megtörténtek a dolgok és most kesereg.
Én a helyedben megmondanám kerek-perec, hogy akkor most van vége ennek a végtelenített önsajnálatnak, kifizetjük az apasági tesztet és visszafogjuk a kis porontyra a kiadásokat a teszt eredményétől függetlenül.
Ez mind döntés kérdése, semmilyen külső erő nem tart vissza a helyes úttól.
"Nem jár kocsmába, itthon issza meg a 4-5 sörét..." Ezt te jellembeli fejlődésként értékeled?
Nem bírom azokat az embereket akik a problémáikat ivással "oldják meg". Miért hiszi azt néhány nő hogy "majd a kedvemért megváltozik"? Ha esetleg megcsináljátok a tesztet és nem ő az apa, min változtat? Nem fogja szeretni akit eddig a gyermekének hitt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!