Mi történt a férjemmel, támogassam?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves fiunk, férjemnek van egy 7éves fia. Most azt mondta nekem ő apasági tesztet akar, mert a sok félrelépés miatt hagyta ott a gyermeke anyát amikor a kicsi egy éves volt, meg ő azt érzi le van húzzva csak, a gyerek se belsőleg se külsőleg nem hasonlít rá. Mondtam neki ez semmit nem jelent. Mi leget vele? Konkrét indoknak csak ezt a hasonlóságot mondta. Támogassam vagy ne?2018. máj. 27. 11:06
1/44 mantis religiosa válasza:
Csináltassátok meg! Ha már a fejébe vette, úgysem fog tágítani, és legalább nem kell ezt hallgatnod egész hátralevő életedben.
2/44 anonim válasza:
Milyen a kapcsolata a gyerekkel? Ha 7 évig nevelte, szerette, törődött vele és most csak így egyik pillanatról a másikra képes lenne megtagadni, akkor óriásit csalódnék benne. Ha meg eddig is leszarta, most meg ürügyet keres hogy fizetni se kelljen, akkor ne csodálkozz, nyilván tudod hogy milyen embernek szültél.
3/44 anonim válasza:
Csináltasson. De azt vegye figyelembe, hogy ha ő az apa, a gyerek meg az anyja az életben nem bocsátja meg neki, higy kételkedett
4/44 anonim válasza:
Az 1 éves gyerek nem hasonlít rá belsőleg? :D
5/44 anonim válasza:
A 7 évestől beszél, Wizard. De így haladva a következő lépés az 1 éves tesztelése lesz
6/44 anonim válasza:
ez, hogy nem hasonlít rá, egy oltári nagy baromság :D én pl. anyámmal vagyok ég és föld, külsőre, belsőre is, de sose gondoltam, hogy nem ő szült. a testvéreim meg apára nem hasonlítanak igazán, anyára jobban..jujj, akkor lehet, hogy a postástól vannak?:D (még jó, hogy apa régen postás volt, így ez a poén mindig üt.)
7/44 anonim válasza:
Ja, hogy a nagyobb fiú miatt akar tesztet. Azt bukta. 1 éves koráig kellett volna kérnie.
8/44 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz, Wizard. Nincs időkorlát dns tesztre
9/44 anonim válasza:
Amúgy szerintem joga van az apának ahhoz, hogy tudja, az övé. Miért ne kételkedjetne? Főleg, hogy már együtt sincsenek. Ha az anya megharagudik, akkor ott gondok vannak.
Ha megtudja a pali, hogy az ő fia, már egyáltalán nem vonhatja meg a gyerektartást se és nem fog kételkedni. Kölcsönösen jó ez mindkét félnek. Szerintem kételkedni nem gond, de számoljunk a felelőséggel, ami azzal jár egy életre. És itt nem arra gondolok, hogy az anya bedurcizik.
23N
10/44 anonim válasza:
Jó ötlet, hogy közöld vele, akkor már teszteltesse le mind a kettőt. Nem nagy ügy, a jeligés, anonim teszt megfizethető áron van. Ha pedig netán kiderülne, hogy a 7 éves tényleg nem az övé, biztosra mehet a perben, nem kis költség, ha csak gyanúra beleugrik és elbukja. Ha jól értem, az a fő cél, hogy ne kelljen fizetnie a 7 éves után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!