Mi történt a férjemmel, támogassam?
#11 a cikkben ez is szerepel:
"Visszatérve az 1 éves szabályra: erre a határidőre az elévülés szabályai érvényesek, vagyis ha valaki később szerez tudomást arról, hogy nem az övé a gyerek, akkor e tudomás szerzéstől – pl a DNS vizsgálat eredményétől – számítva van egy éve. "
Bírom mikor egy riherongy esetében apaságit kér a férj, az itteni nők meg lázadoznak.
Gondolom magukra ismernek :)
Még szép, hogy csináltassa meg a tesztet.
Legalább tudják hányadán állnak.
Én támogatnám.Azt viszont nem vagyok képes megérteni, hogy miért Ennyi idő elteltével jutott az eszébe megcsináltatni.
Tudta, hogy olyan nővel van együtt, aki nem képes a hűségre.Már a szétváláskor megkellett volna ezt csináltatnia anonim módon.Az eredmény tudatában, ha nem az övé, simán vállalhatta volna a bírósági pert.Nem kellett volna kifizetni egy csomó pénzt egy olyan gyerek után, akihez köze sincs.Az anyuka tiltakozása is elég gyanús....
Ha meg az övé, akkor nyugodtan lehetne, nem kéne törni a fejét ilyeneken.
Abszolút nem értem az ilyen férfiakat, hogy miért évekkel később kell ezt megkérdőjelezni a tények tudatában.Ennyire balf...asz legyen valaki már tényleg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!