Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet anyukámat leállítan...

Hogy lehet anyukámat leállítani, hogy kocsival lehordozzon a buszra?

Figyelt kérdés
Múltkor is elindultam gyalog és utánam jött...
2018. nov. 29. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
11%
13 év felett anyu ne hurcolja már az óriás csecsemőt.. Elég ciki és életképtelen lesz később.. 18 felett meg még gázabb,és szánalmasabb.. Az a baj h a nők bekattannak a gyerektől és a pasijukként kezelik a fiaikat mivel aput elűzték normális nőkhöz..
2018. nov. 29. 15:36
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

Úristen ezt a kommentet inkább le se írtam volna a helyedben első...eléggé frusztrált egy lelkivilágod lehet.

Kérdező te meg beszéld meg az anyukáddal szépen és normálisan ezt a dolgot de szerintem addig örülj amíg aggódik érted és elvisz a buszhoz. Amúgy meg mi ciki van benne?

2018. nov. 29. 15:39
 3/22 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ez nem normális dolog, ma már mindenki autóval hozza-viszi a gyerekét még rövidebb távokra is. Hogy mi a gáz ezzel? Óriáscsecsemők, kb ennyi. Reggel az óvoda előtt művészet közlekedni, senki sem hajlandó 5 méternél távolabb megállni a kaputól. Mi oda gyalog jártunk, igaz az a 80-as években volt, akkor még nem volt halálos bűn felkelteni időben a gyereket és limuzin nélkül eljuttatni az oviig.
2018. nov. 29. 15:43
 4/22 anonim ***** válasza:
7%

Előző szerinted mi ciki,hát kiröhögik az ilyet az iskolában alsoban is,nem hogy felsőben, normális 15 évesek tudnak buszon utazni nem is lesznek 20 évesen se analfabéták... Az igenis még gázabb akit anyu cipel egyetemre és mondja ne h szoba álljon idegennel mintha ovodás lenne a 20 éves fia..

Itt is olvastam nemrég h egy 31 éves nőt otthon azért vertek el mint egy ovist,mert a kollégáival beszélgetett, nem mond már h ezek a normális szülők.. :O Mondjuk nálatok magyaroknál lehet ez az életképtelen generácio a menő mert a birkákat lehet terelni.. itt kint a 10 éves életképesebb mint az otthoni 20 asok..

2018. nov. 29. 15:47
 5/22 anonim ***** válasza:
1%
Mindenki nullás,hajra vigyétek a 30 éveseket is otthon autoval az oviba rágjátok meg helyettük az ételt is.. :D Csoda h ott tartotok otthon ahol,a béka segge alatt..
2018. nov. 29. 15:56
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem mindegy, hogy egy tanyáról, vagy a falu végéről viszi le valaki reggel a sötétben a 10 éves gyerekét a 3 km-re levő buszhoz, vagy egy városban 3 utcányira a 16 évest.

Manapság olyan a közbiztonság, hogy pl. azon a településen ahol én lakom iskolakezdés előtt és iskolazárás után polgárőrök állnak minden második utcasarkon és figyelik a gyerekeket, hogy rendben a suliba, vagy hazaérjenek.

Akit lehet, azt meg a szülője visz iskolába, pedig "csak" egy 11 éves gyerek tűnt el nyomtalanul 6 évvel ezelőtt.

2018. nov. 29. 15:56
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
4-és: hol itt kint? Te milyen nemzetiségű vagy?
2018. nov. 29. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
A 61%-os már egy ideje ilyen értelmetlen kirohanásokat ír minden lehetséges kérdéshez, szerintem igen beteg ember lehet.
2018. nov. 29. 15:59
 9/22 anonim ***** válasza:
3%

Az a helyzet, hogy ez már a sokadik kérdés amire ha az ember leírja a valóságot, akkor lepontozzák a föld alá. Engem nem érdekel ha minusz 600 százalékom van, de nem értem, hogy miért van ez az oldal? Itt kizárólag azt lehet válaszolni amit a kérdező hallani akar. Jelen esetben az a megfelelő válasz, hogy: beszéld meg anyucival. Ha bárki bármi mást le mer írni, pl amit én, hogy életképtelen csecsemőket nevelnek manapság, annak itt vége van.

De a helyzet az, hogy ez a valóság.

2018. nov. 29. 16:06
 10/22 anonim ***** válasza:
5%
Nem vagyok idegbeteg de nem neveltem olyat aki nem tudja kiszedni a kajáját 14 évesen v afelett, nem tud buszra ülni 20 évesen és nem neveltem olyat akit 31 évesen elver apu mert szolt vkihez.. Ti ilyeneket neveltek aztán jöttök sirni ide h tegyétek ki a felnőtt kölykeiteket otthonról,mert jaj nem költözik el a baba pedig már mindjárt 40 nem tud feladni csekket nem tud el menni boltba nem ért a pénzhez nem tud közlekedni önállóan, funkcionális anafalbétákat neveltek,debilnevelde van otthon. De nem baj lesz sok házi ápolotok,lehet örülni de még egy teát se kaptok majd mert az is megcsináltátok a 20 éves baba helyett is igy ő azt se tudja hogy kell.. Ordogi kör bizonyitja miért nem kell sokáig tutujgatni a gyerekeiteket. Jo h nem 10 12 13 évesen még szoptani is akarjátok őket.... :(
2018. nov. 29. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!