Hogyan lehetne leállítani őket?
Figyelt kérdés
Beiratkoztam kreszre de már megbántam, viszont attól független tanultam a vizsgára, de sajnos megbuktam. Na anyámèk azóta minden nap csesztetnek, hogy tanulok e, meg hogy megfogok bukni megint, meg minden nap azzal zargatnak, hogy mikor fogok már vezetni ès hogy jövőre nyaraláson ugye èn fogok már vezetni?! Mondtam hogy már megbántam hogy bele kezdtem. Erre anyum leszólt, hogy akkor ne akarjak sehol tanulni..mikor már 2 vizsgán is túl vagyok, ès nem vagyok sötèt2017. aug. 30. 18:25
1/3 anonim válasza:
Oszinten szolva ha egy sima KRESZ vizsga ennyire 'megterhelo' (leginkab mert nem erdekel az egesz...), akkor tenyleg ne nagyon kezdj bele semmi hosszutavuba egy par evig.
2/3 anonim válasza:
Ha ők fizetik, akkor embereld meg magad és csináld meg a jogsit. Huszonévesen már sírhatsz, mikor kellene és 8-9 óra munka mellett saját zsebből kell megcsinálnod. Más örülne a lehetőségnek. Ha meg magadnak fizeted, akkor nincs közük hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 magamnak fizettem
2017. szept. 3. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!