Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtiltotta, hogy a gyerekét...

Megtiltotta, hogy a gyerekét fegyelmezzem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párom volt felesége azt mondta a páromnak, hogy én többet nem szólhatok a gyerekére, ha kiönti a vizet, szétdobálja a kaját, csak az apja szólhat rá. Csak szóval fegyelmezzük, de rám jobban hallgat. Ti mit tennétek?

2018. nov. 29. 15:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Velem kezdett új életet, de a felesége hagyta el terhesen egy másik pasi miatt, mi 3 éve vagyunk együtt, mostanában mindig valami baja van.
2018. nov. 30. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

terhesen másik pasi miatt :O No comment,biztos nem jött be az uj pasija és a régit akarja vissza, igy a gyereket felhasználja duruzsol neki.. :/

De az uj info után apaságit kérjetek mert lehet h a párod másét próbálja fegyelmezni,azért aki terhesen lelép mással ott gerinchiányt érzek és előfordulhat h mástól lett eleve terhes is,azért ha vki lelép egy manusszal ott már kavarás keverés viszony volt előtte is az fix,csak szólók.. :/ :(

2018. nov. 30. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hinném, hogy minden nőre rá lehet húzni ezt a "biztos vissza akarja kapni a pasit" sztereotípiát, szerintem inkább egy mamaszauruszról van szó, akinek a gyerMeke nem fegyelmezhető, mert sérül a lelkivilága.
2018. nov. 30. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
11%

Mennyi idős a gyerek? Egy 3 évesnek nincs szüksége fegyelmezésre. Sőt, szerintem senkinek nincs.

Nem lehet, hogy nem tetszően fejezted ki magad, sértő voltál vagy ijesztő a gyerek számára?

Pl ha ez lett volna:"hogy lehetsz ilyen buta, hogy kiöntöd a vizet, nézd meg mit csináltál, szégyelld magad" na ezért én is szólnék az apjának, hogy miért engedi, hogy a gyerekben valaki szégyenérzetet keltsen.

Vagy, ha a gyerek sírva mesélni otthon, hogy apa barátnője rákiabált és nem mer visszamenni hozzá.

Viszont, ha az történt, hogy "kérlek figyelj oda, hogy ne menjen ki a víz" ha kiömlött, fel kell törölni, gyere segítek"

Akkor nincs gond.

2018. nov. 30. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Semmit. Fegyelmezném tovàbb. Expuncinak meg ha nem terszik, tehet egy szivességet. Nem vagy köteles eltűrni semmit, amit sajàtnak sem tűrnél.
2018. nov. 30. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként honnan tudja, hogy nálatok mi történik? Kifaggatja a gyereket?
2018. nov. 30. 21:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Kifaggatja, vagyis otthon ők megbeszélik, hogy mi történt itt, és nekem tilos akármit is mondani a gyereknek, csak kiszolgálni szabad,szerintem ez nevetséges.
2018. dec. 2. 19:03
 18/19 A kérdező kommentje:
5 éves a gyerek
2018. dec. 2. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel neked sem nem felettesed, sem nem gondnokod, semmit nem írhat elő és nem tilthat meg. Együtt élsz az exével, ezt el kell fogadnia. Nyilván más lenne a helyzet, ha vernétek, nem adnátok neki enni, stb., de abba nem szólhat bele, hogy te fegyelmezed-e, te házad, te várad is.
2020. szept. 13. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!