Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg el lehet 16éves...

Tényleg el lehet 16éves kortól költözni otthonról?

Figyelt kérdés
Pár éve volt ilyen kérdés,de azért újra felhozom,mert egyszerűen nem tudok itthon élni így...
2018. nov. 27. 07:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

En pl nem bantam meg anno h 18evessen elkoltoztem! Pedig voltak nehez idoszakok.

Utolsó! Sztm fogalmad sincs mennyi blfasz szulo van!

2018. nov. 27. 09:11
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
És mennyi balfsz gyerek.
2018. nov. 27. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező!

Mint írtad, már pár éve ezen a különköltözésen rugózol, így nyilván jól átgondoltad már a dolgot.

Ezért lenne kép ici-pici kérdésem: hová költöznél(?) ill. miből élnél??!

2018. nov. 27. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
12es! Csak tudod a gyereket nevelni kéne! Egy balfsz szülővel meg nem tudsz mit kezdeni!
2018. nov. 27. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
20%
Engem apám molesztált nem nem tudtam eljönni 12 évesen se 16 évesen se, anyám meg némám türte h mit tesz velem a fater és be is védte.. Gusztustalan egy nő volt. 18 és fél évesen tudtam meglépni,azota remélem már megfdögöltek mindketten..
2018. nov. 27. 12:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem,nem csak elmosogatni kellett,meg nem kaptam új telefont hanem én csinálok itthon nagyrészt mindent,azt is megcsinálom amit szülőknek kéne és így is mindennap leordítják a fejem,rabszolgaként kezelnek (ezt azok az ismerőseim akikkel szoktam videóchat-en beszélgetni,és nem tudom lenémítani magam,alátámasztják),van amikor testileg is bántalmaznak.Egyébként rokonhoz költöznék és folytatnám a tanulmányaim,eközben próbálnék munkát szerezni.
2018. nov. 27. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
"rokonhoz költöznék" - Ő már tudja? Mit szól hozzá?
2018. nov. 27. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
A hazasodasra...akkor en ismerek elo ellenpeldat. 17 evesen mar varandosan hazasodott. A fiuhoz koltozott es senki nem akadalyozta meg a hazassagot. Engedelyeztek. Azert ez a nagyon ritka megis milyen statsiztikabol.van? A baratja termeszetesen nagykoru volt mar, munkahellyel. Alberletbe mentek.
2018. nov. 27. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!