Van itt valaki aki már rég elszeretett volna otthonról
költözni de az anyagiak miatt nem tud?
Figyelt kérdés
Szégyenlem és bosszant is a tudat , hogy 24 évesen még a szüleimmel lakok. Már nagyon azt érzem hogy saját életet kellene kezdenem ahol a magam ura lehetek. Viszont jelenlegi munkám végett ezt nem tudom még kivitelezni szinten lehetetlen. Albérletbe meg csak éppen hogy eltudnék élni.
Ti hogyan kezelitek ezt a problémát ha persze hasonló helyzetben vagytok ? ( kort is írjatok)
2015. jan. 6. 22:20
1/9 anonim válasza:
Én a saját életemet élem, és a magam ura vagyok annak ellenére, hogy 42 évesen a szüleimmel egy házban élek. Nem ezen múlik.
2015. jan. 6. 22:35
2/9 anonim válasza:
én 27 évesen tudtam elmenni otthonról, bár 25 évesen is már éltem kicsit külön. szerintem Magyarországon nem könnyű, inkább azok költöznek el hamarabb, akik eleve máshol koleszosok (amit általában a szülők fizetnek).
2015. jan. 6. 22:43
3/9 anonim válasza:
Énis az anyukámmal lakom 23 éves vagyok.1 éve vesztettük el az apukámat igy ha én nem lennék itt egyedül lenne.Jól megvagyunk szerintem ,nem szivesen hagynám itt.Néha a barátomnál vagyok vagy a barátaimnál,szoktam ott is aludni párszor,de engem egyáltalán nem zavar hogy itt lakom :) Szoktunk együtt főzni anyukámmal meg sok dologba segítek neki itthon.
Ha jól megvagytok és őket sem zavarja akkor szerintem ebbe nincs semmi szégyellni való.Ismerek 2x olyan idős embert mint te és őis az anyukájával lakik,de ő azért mert idős már és félne is egyedül meg néha elfelejt dolgokat és jó ha igy figyel rá valaki.
2015. jan. 6. 22:48
4/9 anonim válasza:
A kollégáim úgy oldották meg, hogy ketten közösen bérelnek egy kétszobás lakást.
2015. jan. 6. 22:53
5/9 anonim válasza:
Hát ha választani kell, akkor már inkább a családom tagjai legyenek a többi szobában, hozzájuk kelljen alkalmazkodnom, mint idegenekhez. :)
2015. jan. 6. 22:57
6/9 anonim válasza:
Magyarul 24 évesen alkalmatlan vagy saját ellátásodra. Kimondod saját ön értékedlésedet vagy kezded a jajjjdeén kezdetü kifogásokat?
2015. jan. 6. 23:16
7/9 anonim válasza:
Én 23 leszek idén, szintén itthon lakom és nem azért mert alkalmatlan lennék a saját ellátásomra. Van szakmám, érettségim csak éppen munkahelyem nincs plusz még hátrányos helyzetű településen is élek. Az hülyeség, hogy aki dolgozni akar mindenképpen talál munkát. Elhiszem, hogy a nagyvárosokban ez így működik, de itt az ilyen isten háta mögötti helyeken nem így van sajnos.
2015. jan. 7. 13:18
8/9 anonim válasza:
Ideiglenesen, kulfoldi munka miatt anno 19 evesen elkoltoztem, de utana ismet hazakoltoztem a szuleimhez. Most 26 vagyok, ugyanazon okok miatt nem tudok alberletbe menni, mint te...
2015. jan. 9. 15:16
9/9 mi a fene válasza:
HA JÓL MEGVAGY A családoddal nem szégyen. Attól még alakitgathatod "önállóra" az életed. Azért ne nélkülözz az albérlet miatt, hogy elmondhasd, hogy önálló vagy. Inkább a családhoz alkalmazkodj, mint idegenekhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!