Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen viselkedéssel a szülők...

Ilyen viselkedéssel a szülők mit gondolnak?

Figyelt kérdés

Az én szüleim velem cseppet sem megértőek és úgy bànnak velem mint a kutyával és még éreztetik velem, hogy nagyon rossz ember vagyok aki az életben semmire nem lesz képes.Igen, talán nem úgy ugrálok ahogy ők mondják nekem, nem vagyok feléjük nyitott.A sajàt életemet építem és sok mindennel vagyok elfoglalva, mert tervezgetek, csinálok dolgokat amikkel előre léphetek az életben.

Viszont én tényleg csak a rosszat kapom a csaláfom szeméből és csak a sikertelenséget halmozzák rám.

A bátyám aki egy agresszív állat (ezt bővebben is kitudnám fejteni és érvekkel tudom alá támasztani) őt a kedvencük és őt mindenben támogatják és ez lehet, hogy hihetetlennek tűnik de így van.

És a családom elvárja, hogy tiszteljem őket, bízzak bennük és hogy nyitott legyek velük kapcsolatban.

Évekig dolgoztam egy felnőtt segítségével, hogy jobb lehessen a családommal a kapcsolatom de eléggé egyoldalú volt a próbàlkozás.

Szóval ez az amit nem értek, hogy én a saját életemet tervezem és próbálok előre haladni és hogy elérjek valamit az életben, de a családomtól is a negatívat kapom nem pedig a szeretetet és a támogatást.

Én pozitív és erős ember vagyok, úgyhogy meg fogom csinàlni, de ezt valamiért nem tudom megérteni.

Úgy érzem magam mint egy kitagadt családtagot (ami persze nem teljesen igaz, de sokszor olyanokat kapok ami miatt ezt az érzést kelti bennem)

Én a saját utamat fogom továbbra is járni, csak tényleg ez érdekelne, hogy ha egy picit is máshogy gondolkodom vagy más érdekel akkor miért vesznek semmibe?

L

2018. nov. 25. 23:52
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem is ilyenek a szüleim...rabszolgaként kezelnek...a legjobb dolog ha minél hamarabb elmész onnan,én is azt tenném,nem csak azért hogy ne én csináljak itthon mindent,hanem azért is hogy megmutassam hogy képes vagyok egyedül is élni,ha már én csinálok itthon mindent,bár úgy gondolják hogy semmit sem csinálok

Megértelek,remélem megoldódik a helyzeted

2018. nov. 27. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!