Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fordulhat el egy szülő...

Hogyan fordulhat el egy szülő a gyerekétől csak azért mert az a saját neméhez vonzódik? Tényleg csak ez az ami számít?

Figyelt kérdés

sokszor hallani, hogy amikor a gyerek bevallja, akkor megutálják, kitagadják, stb...

ténylegesen csak ez számít? az összes többi (emlékek, közös programok, szeretet, stb...) ilyenkor megsemmisül?

a szülők azok akik nem képesek elfogadni, hogy valaki ilyen-olyan? nem is az ember tehet róla, mert ez nem választás kérdése. akkor miért utálják meg?

lécci kerüljétek a veszekedést, csak normális válaszokat ha lehet

2018. nov. 22. 13:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
11%

A szulot is meg kell erteni.Ido kell.

Amugy en sem tudnam elfogadni

Fogalmam nincs mit tennek,ha szulo lennek.

2018. nov. 22. 17:37
 22/40 anonim ***** válasza:
93%

"Ha annyi kell a békéhez, hogy kibírunk egy órát a pasink nélkül akkor nehogymár bele kelljen halni."

Te tényleg azt hiszed, hogy ez erről szól? Kibírjuk azt az órát, és szent a béke? És mi a fenéért kellene kibírni? Ha a szüleim nem fogadják el a párom, és tökmindegy, hogy miért, miért is kellene nekem jó képet vágni hozzá?

"A szülők vannak otthon."

Így igaz. De ha nem kiváncsiak az életemre, és arra, akivel megosztom azt, maradjanak is csak otthon. Nélkülem.

"Ha nem akarnak eggyütt enni azzal, aki a fiuk fenekében volt, hát annyi baj legyen."

Mi van? A fiuk fenekében? Írhattad volna azt is, hogy a lányuk micsodájában. Tudja a fene, én valahogy nem képzelgek a gyerekem szexuális életén. Te igen?

2018. nov. 22. 18:27
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek számít valakinek nem. Pl apám homofob neonáci volt, aki gyűlölte az egész világot. Úgy halt meg h le se sz@rtuk. Azóta se hiányzik senkinek.

Nekem több meleg ismerősöm is van én ezt magánügynek tekintem. Csak a tetteink számítanak a többi lényegtelen.

2018. nov. 22. 20:10
 24/40 TheSoldier ***** válasza:
88%

A visszamaradott gondolkodás miatt.

A legfőbb okok:

-Természetellenes

- Nem erre lett nevelve

- A biblia

-Mert így nem lesz unoka

-bla bla bla

Két fiam van,mindketten melegek,ez van. Ha eddig szeretettel neveltem őket,ez nem fog változtatni semmin. "Nem így neveltem" őket,mégis melegek,nyilván azért mert ez rohadtul nem befolyásol semmit. Mellesleg ha lesz párjuk ő is ugyanúgy családtagnak fog számítani.

2018. nov. 22. 20:22
 25/40 anonim ***** válasza:
78%
Úgy, hogy gonosz ember.
2018. nov. 22. 20:28
 26/40 anonim válasza:
16%
25: tipikusan magyar hozzáállás.miért lenne gonosz, aki a saját neméhez vonzódik? Te vagy a gonosz...
2018. nov. 22. 20:37
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A szülőre értette hogy gonosz, okoska.
2018. nov. 22. 20:39
 28/40 anonim ***** válasza:
10%
Annyira jellemző rátok a cenzúra. Aki más véleményen van, azonnal el kell hallgattatni. Ez a nagy liberalizmus?
2018. nov. 22. 20:41
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
A véleményem, hogy nyilván nem tehet róla, viszont ne élje ki ilyen irányú vágyait,mert undorító, és kb. Szodoma-Gomorrában csináltak ilyeneket.
2018. nov. 22. 20:45
 30/40 anonim ***** válasza:
26%

"Tudja a fene, én valahogy nem képzelgek a gyerekem szexuális életén. Te igen?"

De, elképzelik! Pont erről beszéltem egy kolleganőmmel, 50-es, 3 gyereke van. Elkezdte mondani, hogy a fiának van egy gyerekkori barátja, aki - hatásszünet - meleg. Mintha a szívemhez kellett volna kapnom, úgy viselkedett.

Nincs gyerekem. Ő mondja, neki nehéz lenne elképzelnie a fiát egy másik fiúval. Mondom neki, miért, nővel el szokta képzelni? És mondta nekem, hogy igen, minden anya elképzeli, hogy mit csinálhat a gyereke szex közben.

2018. nov. 22. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!