Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha kiderülne,...

Mit tennétek ha kiderülne, hogy gyermeketek a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 20:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

papi neveldébe, "megjavulni"? ez se olvas túl sokat a témáról...

Én ugyanúgy szeretném a gyerekem. Mivel azonban nem vagyok tökéletes, elgondolkodnék, hogy hol csúszott be a "hiba" ha ezt annak lehet nevezni,kényszeresen próbálnék utánajárni, mivel segíthetek, meg ilyesmik...nehéz ügy.

2018. nov. 20. 18:59
 32/41 anonim ***** válasza:
18%
Inkább esen majd teherbe a lányom legalább tudom hogy,nem leszbikus
2018. nov. 20. 19:23
 33/41 anonim ***** válasza:
80%

"Nem ugrálnék az örömtől az biztos. Megkérdezném,hogy tényleg az,vagy csak divat az egész,gondolkodjon rajta (mert manapság már divat ezt csinálni és nem vonzódni a saját nemhez) amennyiben nem az,csak a felkapottság miatt vallja annak magát,csalódott lennék. Amennyiben tényleg az,nem lennék kitudja milyen boldog,de örülnék,hogy bízik bennem és elmondta. Ugyan úgy szeretném továbbra is."

Itt nem is az a lényeg, hogy te örülsz-e vagy sem. Gondolkodjon rajta? Hidd el, ha ezt neked elmondja, akkor már bőven gondolkodott róla. Divat ezt csínálni?? Te melyik alternatív valóságban élsz? Még most is minden arról szól, hogy mindenhonnan a szexualitás árad, heteroszexualitás. Szerencsére nem köveznek halálra ma már ha meleg vagy.

2018. nov. 20. 20:11
 34/41 anonim ***** válasza:
82%
NAGYON remélem, hogy az itteni homofób válaszadók egyikének sincs gyereke... nagyon sajnálnám őket, amiért ilyen beszűkült látáskörű szüleik vannak.
2018. nov. 20. 20:12
 35/41 anonim válasza:
47%

Támogatni kell hatalmas módon!

Többet odafigyelni rá és ha lehet még annál is jönnek szeretni, mint ahogy addig szeretted. És imádkozz Istenhez, hogy képes legyen ő is elfogadni magát, és hogy senki se cikizze érte.

2018. nov. 20. 22:39
 36/41 anonim ***** válasza:
62%
Pont istenhez imádkozzak, akinek a bibliája tiltja az ilyesmit?
2018. nov. 21. 16:01
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
#25 Krvára nincs igazad. Nem egy hiresség valotta már be,hogy divatból volt meleg. Nem egy olyan ismerősöm volt aki divatból csinálta,de nem bírta mert hetero volt és kész. NINCS BAJOM A MELEGEKKEL. De ha itt valaki elkell fogadjon valamit az te vagy,mert a fejletebb országokban igenis divattá vállt az egész (mint mondtam itt nyugaton nem egy embert ismertem aki 2-3 !hónap után bevallotta,hetero csak divatból volt az egész) de nyilván viszonyítsunk minden egy olyan országhoz ahol nincsenek elfogadva az ilyen dolgok. A legjobb barátom pl. meleg volt,és mindvégig támogattam mindenben amiben tudtam,és melegkét vallotta,hogy találkozott már férfival aki egy idő után lemondta a találkáikat mert hetero. Szóval mert te nem találkoztál ilynnel,nem azt jelenti nincs. Igeni van! És nem lettem ettől homofób bogaram
2018. nov. 22. 15:36
 38/41 anonim ***** válasza:
37. [link]
2018. nov. 22. 15:46
 39/41 anonim ***** válasza:

Mutatnál arról a "nem egy hírességről" bármilyen információt, cikket, nyilatkozatot, ahol bevallotta, hogy divatból volt meleg?

Úgy vált divattá ez az egész nyugaton, ahogyan a fehér emberek nem mernek utcára lépni a kannibál négerektől, SEHOGY! Nem kell mindent elhinni, amit a TV-ben hallotok. Nyugaton sem divat, senki nem lesz tőle több, viszont kevesebb sem, tehát szégyellni sem kell.

2018. nov. 22. 15:47
 40/41 anonim ***** válasza:
(mostmár) 25ös válaszoló vagyok. Nekem intézted a kommented 37-es. Én nem leszek olyan veled mint te velem (qUrvára, bogaram stb.). Elfogadom amit mondasz. Nem vitatkozom. Én az olyan emberekről beszéltem akik szoronganak higy elmondják-e a családjuknak és félnek. Biztos vagyok benne hogy ez nem divat, hisz nem szenvedtetné magát menőzésből, figyelemfelkeltésből. Azokról akikről te beszélsz, az más tészta. Szerintem. Nem szívom fel magam, a támadásodon ne haragudj. A lényeg az, hogy hozzám, a saját gyermekeim biztonsággal és szégyenérzet nélkül állhatnának elém a coming out-jukkal. :)
2018. nov. 25. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!