Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha kiderülne,...

Mit tennétek ha kiderülne, hogy gyermeketek a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 20:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
Megbeszélném vele, hogy ezzwl ninca baj, de azért nem kell fűvel fával így sem és heteroként sem.
2018. nov. 19. 21:58
 12/41 A kérdező kommentje:
Lehet csak én vagyok ennyire más, de ha nekem nincs értelmes hozzáfűzni valóm egy kérdéshez, vagy idegesít mert már feltették korábban, akkor figyelmen kívül hagyom.. attól hogy én feltettem egy kérdést, és egy két ember csak provkáló kommentet tud írni, az őket minősíti, hogy milyen pitiáner és semmilyen emberek akik mindenben és mindenkiben csak a rosszat látják. Én még nem találkoztam ezzel a kérdéssel itt, de nem kellene megkövezni mert feltettem:D Figyelmen kívül is lehetne hagyni :D Szép estét minden gyűlölködő embernek :)
2018. nov. 19. 22:29
 13/41 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom na
2018. nov. 19. 22:32
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
A világon semmit.
2018. nov. 19. 23:10
 15/41 anonim ***** válasza:
65%
Ha addig nem látszott rajta, először meglepődnék, aztán szerintem elkezdenék aggódni, hogy így milyen jövő vár rá ebben az országban.
2018. nov. 19. 23:24
 16/41 anonim ***** válasza:
84%

# 17/17 Időpont tegnap 23:28

Ez az "érv" értelmetlen, hiszen nem meleg mindenki és nem is lesz az soha. A populációnk eléggé fix része az csupán. Vannak olyan genetikai kutatások amik azt taglalják, hogy a melegek az "ára" annak, hogy a nők termékenyebbek legyenek. És egy ilyen erős szociális hálóval rendelkező fajnál, mint az ember, valószínűleg nagyobb előnnyel jár evolúciós szempontból, ha sok családtag mellé becsúszik egy meleg, aki nem feltétlen adja tovább a génkészletét, de mondjuk támogatja a rokonait, mintha nem lennének melegek, de ezzel együtt kevesebben is lennének a családban. És persze a melegek se impotensek. Ahol megvan erre a lehetőség ott sokan élnek már napjainkban a béranyaság és a spermadonorok által adott lehetőségekkel. Szóval nem kell félni a kihalástól semmilyen esetben.

Ahogy a dínók se haltak ki mindenestől... a madarak a dinók leszármazottai.

2018. nov. 20. 02:42
 17/41 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Nekem a gyerekeim boldogsága számít nem pedig az, hogy kivel bújik ágyba.
2018. nov. 20. 04:03
 18/41 anonim ***** válasza:
16%

"Nem találkoztam még ezzel a kérdéssel.."

Kedves kérdező, ha tegnap délelőtt regisztráltál akkor ez teljesen hihető. Mondd azt hogy foglalkoztat a téma és lusta vagy keresni. Oviban is ki lehet csapni a mobilt, és meg lehet mutatni a sok hozzászólást a pajtiknak. Látod Bélus, az aranyeres kérdésedre 3 válasz jött nekem meg 40.

A kérdésre válaszolva:

Semmit sem tennék. Most érted, mit lehet ilyenkor tenni? Megvered? Megöleled? Már az is elég ha valaki ki tudja nyögni azt hogy azért szeretünk, vagy nem baj, és közben fehér arccal ül mint egy faszent. Az emberek 90%-a lefagyna ha a semmiből előjön egy ilyen, minden előjel nélkül. Mások írták a van valakid kérdést, az is egész jó másodiknak. Megpróbálnék vele beszélgetni ha eddig annyira nem sikerült hogy megsejtsem milyen a szexuális beállítottsága.

2018. nov. 20. 07:45
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
A 10-est miért pontoztátok le? Mert nem örülne neki ha kiderülne egy ilyen a gyerekéről? Szerintem a legtöbbünk nem örülne neki csak nem meritek bevallani, mert most divat lett ez a kényszeres elfogadás.
2018. nov. 20. 08:02
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú életed lehet, ha neked az elfogadás hóbort, és nem találkoztál emberséggel.
2018. nov. 20. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!