Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a tizenkilenc éves gyermeke...

Ha a tizenkilenc éves gyermeketek azzal állítana haza, hogy a védekezés (óvszer) ellenére teherbe ejtette a barátnőjét mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Mit mondanátok és mit tennétek? Támogatnátok őket vagy elutasítanátok, hogy oldják meg valahogy?

Legyetek szívesek kort és nemet is írni rendkívül kíváncsi vagyok a részletekre.

2018. nov. 18. 19:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

Attól még a fiam marad, hogy ezzel "állít haza".

Leülnék vele és a párjával, a párja családjával és megpróbálnám megbeszélni a dolgokat.

Ha a lány sem gyerek még akkor rájuk bíznám a dolgokat. Egyrészt azért, mert ha kényszeríteném őket bármire akkor ez a későbbiekben komoly probléma forrása lehet köztünk. Másrészt azért, mert azt gondolom, hogy 19 évesen már fiatal felnőtt. Joga van a döntéseihez.

Támogatnám? Persze, hogy támogatnám, hisz a fiam! Ki támogassa, ha nem a családja? Ha megtehetem mindenben támogatnám amiben tudom.

2018. nov. 18. 20:09
 12/31 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy mi a faXomért lett mindenki lepontozva aki támogstná??
2018. nov. 18. 20:10
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen nekik kellene megoldani, de mindenben támogatnám és segíteném őket, amiben csak tudom.
2018. nov. 18. 20:37
 14/31 anonim ***** válasza:
28%

Akik írják hogy biztos nem volt óvszer, rosszul használta stb. azok ugye tudják hogy csak 99% az esély hogy nem esik teherbe a nő...? Ott van viszont az az 1%. Van aki kap olyan injekciót, vagy mit, hogy ne legyen terhes, mégis terhes lesz... Csak szólok :D

Amúgy én támogatnám. Ha meg nem akarnák megtartani, biztos nem támogatnám az abortuszt(max ha a gyerek beteg, élete végéig gondozni kéne), de javasolnám az örökbefogadást.

2018. nov. 18. 21:11
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Támogatnám!

Aki elfordulna ezmiatt a gyerektől az nem szülő!

N27

2018. nov. 18. 21:44
 16/31 anonim ***** válasza:
16%

A "véletlen" teherbeesések -egy nem elhanyagolható részének- elejét lehetne venni, ha a fiúk maguk húznák le szex után a gumit a wc-n és nem a lányra bíznák azt !!

Sajnos erre az "apróságra" nem tanítják meg őket a fiús szülők.

Cserébe 20 évig fizethetik a gyerektartást.

2018. nov. 18. 21:45
 17/31 anonim ***** válasza:
19%
Támogatnam mindenképpen, az abortusz nem opció, a lányt megpróbálnám meggyőzni.
2018. nov. 18. 21:50
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit off:

10-es, 90%-ban valóban duma, de előfordulhat :)

Épp a múlt héten fogtunk ki egy csomag gyári hibás durexet, kettővel kísérleteztünk belőle, mindkettő kiszakadt. Elsőre fel sem tűnt, csak véletlenül.

2018. nov. 18. 22:55
 19/31 anonim ***** válasza:
66%

16-ra:

WC-n egyikük se húzza le, mert eldugulhat!

Nyitókérdésre:

Elhívnám a lányt és kettőjük előtt (+ nyilván feleségem is ott lenne) elmondanám, hogy ha meg akarják tartani, amennyire tudjuk, támogatjuk őket (anyagiak, gyerekvigyázás), hogy tanulmányaikat (esetleges kihagyás után) folytathassák ill. közös önálló életüket elkezdhessék. Utána belemehetünk részletesen abba is, hogy mit tudunk, mit nem tudunk nyújtani. Még dolgoznánk, így a gyerekvigyázást napközben nem tudnánk vállalni, legföljebb kivételes esetben saját szabadság terhére.

45F vagyok, látom alig egy-két válaszoló írta meg ezt, pedig a kérdező külön kérte.

2018. nov. 18. 22:56
 20/31 anonim ***** válasza:
51%

Támogatnám mindenképpen egyértelműen

26/L (még nincs gyerekem)

2018. nov. 18. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!