Bátyám évek óta nincs jóban az apánkkal, miért lehet
ez? 17/f
Figyelt kérdés
Ő 19 éves fiú, kb 14 éves kora óta nicsenek jóban. Egy házban élünk, de a tesóm abaszolút nem beszél apuval. Annyival el van inézve a nap, hogy ha összefutnak akkor helló - csá, és ennyi. Tesómnak saját élete van, dolgozik egy kocsmában, ő keresi meg a pénzt azokra a dolgokra amik neki kellenek. Hsznált autót is vett magának, anyunak és apunak is van saját autója. Az övére és az anyuéra feltette ő a téli kerekeket, de az apuéra nem volt hajlandó. Azt mondta vigyek csak szervizbe fizzessen érte jó sokat, ő nem hajlanó a kisujját sem megmozdítani miatta.
Apu régen ivott, de nem tudom min balháztak ennyire össze, anyut egyszer kérdeztem, de azt mondta hosszú történet ez, hagyjuk...
Alkoholistának autója van? Jézusom... Ha netán piásan ülne be vezetni, azonnal szólj a rendőrségnek!
2018. nov. 17. 15:34
12/21 grafno válasza:
Lehet kapott pár fülest a bratyo is amit anyunak szánt az öreg.
Én apám is iszik és mindig totál idióta akkor. Ha nem iszik akkor még azért :)
2018. nov. 17. 15:35
13/21 A kérdező kommentje:
Senki nem mond semmit, a bátyám azt mondta hogy "az az ember egy rakás sz*r és sose bízzak meg benne".
Nem hiszem hogy valakit bántott volna, azt is a tesóm mondta hogy ha megtudja hogy netán engem vagy anyát bántja akkor kocsmából hazafele el lesz kapva és egy ideig kórházban lesz az biztos.
2018. nov. 17. 17:03
14/21 anonim válasza:
"ha megtudja hogy netán engem vagy anyát bántja"
Ilyet nem mond valaki alaptalanul!
2018. nov. 17. 19:00
15/21 anonim válasza:
Alkoholistának autója van? Jézusom... Ha netán piásan ülne be vezetni, azonnal szólj a rendőrségnek!.... Persze... Szerinted akik a kocsmák előtt parkolnak azok táncolni mennek be? Azokkal se csinálnak semmit.
2018. nov. 17. 20:43
16/21 anonim válasza:
Te lány vagy, igaz? Ebben az esetben jobb, ha nem tudod. Úgysem értenéd meg.
2018. nov. 17. 20:49
17/21 anonim válasza:
Mert kisebb a lányok agya, vagy mi, Miguel?
2018. nov. 17. 20:57
18/21 anonim válasza:
Miért nem értené meg? Alsóbbrendű? Egy alkoholista lánya vagyok.
2018. nov. 17. 20:58
19/21 anonim válasza:
Légy szíves, ne magadból indulj ki, kedves 17-es. Én nem a csajokat lenéző tini vagyok, hanem többgyermekes családapa, akinek a gyermekei is mind verik már a 30-at. Aki ismer, tudja, hogy mindig szerettem, tiszteltem a nőket, és semmiféle pejoratív gondolat nem fordul meg a fejemben az észbeli képességeiket illetően. Viszont nők, és a nők evolúciós okokból merőben másképp gondolkodnak (s főleg másképp éreznek), mint a pasik. Egy apa és fia között (szintén evolúciós okokból) olyan indulatok tudnak feszülni, amit egy nő soha nem érthet meg. Mint ahogy mi pasi sem értünk meg oly sok dolgot, ami nektek evidens.
2018. nov. 18. 13:45
20/21 anonim válasza:
#8: Nem kell, kösz, az enyém is az. Hazajön bebajszintva, nincs balhé, nem szól, lefekszik, kialussza. Még sose volt probléma vele se itthon, se a kocsmában, erre írtam, hogy vannak "normális" alkeszek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!