Bátyám évek óta nincs jóban az apánkkal, miért lehet
ez? 17/f
Figyelt kérdés
Ő 19 éves fiú, kb 14 éves kora óta nicsenek jóban. Egy házban élünk, de a tesóm abaszolút nem beszél apuval. Annyival el van inézve a nap, hogy ha összefutnak akkor helló - csá, és ennyi. Tesómnak saját élete van, dolgozik egy kocsmában, ő keresi meg a pénzt azokra a dolgokra amik neki kellenek. Hsznált autót is vett magának, anyunak és apunak is van saját autója. Az övére és az anyuéra feltette ő a téli kerekeket, de az apuéra nem volt hajlandó. Azt mondta vigyek csak szervizbe fizzessen érte jó sokat, ő nem hajlanó a kisujját sem megmozdítani miatta.
Apu régen ivott, de nem tudom min balháztak ennyire össze, anyut egyszer kérdeztem, de azt mondta hosszú történet ez, hagyjuk...
Mi mégis mit mondjunk? Mert nekünk fogalmunk sincs. Ha tudni akarod az igazat kérdezd meg apádat és a bátyádat is. A hosszú történet válaszra lehet azt mondani, hogy ráérsz, van időd meghallgatni. De jó tanács: Hallgasd meg mindkét felet, és úgy hoz véleményt
2018. nov. 17. 12:50
3/21 anonim válasza:
Mégis ha te nem tudod, hogy "miért lehet ez", akkor mi honnét a lópikulából tudjuk?
2018. nov. 17. 12:51
4/21 anonim válasza:
Hol van ideírva, hogy ez egy jósda?
2018. nov. 17. 12:57
5/21 anonim válasza:
Most kezdjünk el tippelgetni, hogy mit titkolnak előtted, apád mit vétett? Ezek szerint csak te nem tudod, ha tudni akarod, kérdezd meg a szüleidet. De lehet addig kéne örülnöd, amíg nem tudod.
2018. nov. 17. 13:35
6/21 anonim válasza:
Egy alkoholista nem tud/nem akar változni. Sajnos!
Az én apám is keményen ivott, anno. A mai napig nem tudok segíteni rajta...
2018. nov. 17. 13:45
7/21 anonim válasza:
Az alkoholizmus még nem ok. Ismerek normális alkoholistát és idióta józan életűt.
2018. nov. 17. 13:57
8/21 anonim válasza:
Kedves 7.-es akkor vedd magadhoz az én apámat. Írd meg a tapasztalataidat. Az alkoholista aki elb... mindenki életét javaslom címnek. A kérdezőnek meg annyit hogy apukád valami komoly dolgot tett ezért az utálatért.
2018. nov. 17. 14:23
9/21 anonim válasza:
Bármi oka lehet. Piás emberek gyakran bántalmazzák családtagjaikat, elisszák a pénzt, azt is, amit nem ők kerestek meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!