Fiam pszichologusa közölte velem, hogy az apja lelkileg rossz hatással van rá, szerinte az eltilás lenne a legjobb döntès!?
Figyelt kérdés
Fiam 7 èves a pszichologusa kèrdezgette a családjáról, de apjánál mindig csendben marad, hallgat szükszavú. Elváltunk 4 ève 2 hetente van láthatás, ez alatt azt gyanítja a pszichologus, hogy teletömi hülyesègekkel, ès a viselkedèse se jó. Volt valaki ilyen cipöbe? Mi a legjobb a gyereknek? Van egy 5 èves lányunk is a pszichologus öt is fèlti hogy kijön rajta is ez a fajta szorongás.2018. nov. 13. 14:40
11/14 anonim válasza:
Utolsó, nem is gondolnád, válás miatt mennyien viszik pszichológushoz Nevtanba vagy magánrendelésre gyermeküket.Felnőtt emberek cirkusza a kicsi gyereken csapódik le.
12/14 anonim válasza:
Nem venném félvállról, de mindenképp klinikai szakpszichológustól kérnék papíron adott véleményt. Ők elvileg az orvosi esetekkel is foglalkozhatnak és nem elég csak egy sima alap pszichológus képzés hozzá. Drágább is, de ezek kisebb eséllyel kóklerek. Én is ilyennél voltam és nem futottam vele felesleges köröket.
13/14 anonim válasza:
Mit mondanak a gyerekek neked az apukás hétvégék után? A gyerekek egyébként otthon, iskolában/oviban, rokonokkal stb. koruknak megfelelően viselkednek? Csak a pszichológusnak nem beszélnek arról, mi volt apukánál? Miből gondolja a pszichológus, h az apa teletömi hülyeségekkel a gyereket, ha a gyerek nem beszél arról, mi van az apjánál?
14/14 anonim válasza:
Azzal értek egyet aki másod vagy akár harmad véleményt is javasolt. A pszichológusok része egy barom, nem bölcs dolog egyetlen egyre hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!