A lányokat miért nem engedik el annyira, mint a fiúkat?
Nem tudom, hogy miért hisztized tele az oldalt hazugságokkal és kifordított nemi sztereotípiákkal?
Itt áll fehéren feketén, hogy sokkalta több lány tanul a felsőoktatásban, mint fiú.
"De ez ellentmond mindenfajta logikának, hogy a lány egyáltalán ne tanuljon tovább."
A statisztika szerint, jelenleg kb. 14.000-rel több lány tanul a felsőoktatásban, mint fiú!
Lőttek a mesédnek.
Nálunk is pont ez van, ők erőltették az egyetemet, de kb. 16 éves korom óta az megy, hogy az ő kenyerüket eszem, álljak ki prostinak, mióta egyetemre járok durvult el igazán a helyzet. Egy pohár vizet kinéznek a kezemből... Én vagyok a sz.r,apuci tulajdona, fiúra ránézni sem szabad, nem mehettem soha sehova. Mindemt nekem kellene csinálnom itthon, mert a nő dolga...
Ellenben az öcsémmel, mindent megengednek neki, soha nem viselkednek vele nyűgként, mindent szabad, itthon semmit sem kell.
Nálunk pont így van...
Pedig én voltam a kitűnő, mintagyerek, nem ő. Csak ugye a lány, az lány, az nem ér annyit.
" ahogy azt kell."
Én csak lesajnálom azokat az embereket, akik úgy élik az életüket, "ahogy azt kell", és nem ahogyan ők szeretnék. Az ő nyomoruk, nem a Te bajod! Előtted lehetőségek tárháza van, ők meg egy kreált idának igyekeznek megfelelni, minden áron. Egészségükre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!