Csak én tartom felháborítónak, hogy sok szórakozóhelyre a lányokat/nőket ingyen vagy kedvezményes áron engedik be, míg a férfiaknak teljes árú belépőt kell fizetni?
Mi ez, hogyha nem nemi alapon történő diszkrimináció?
A csapból is az egyenjogúság és a hátrányos megkülönböztetés tilalma folyik, mégis ilyen hirdetéseket hallani, hogy "lányoknak a belépés egész éjjel ingyenes". Akkor ez nem a férfiak hátrányos megkülönböztetése?
Egyébként az élet más területein is sokkal előnyösebb helyzetben vannak a nők, mégis mindig azt hallani, hogy el vannak nyomva...
25/F
Igen, ez egy jó kis pénzcsinálás ahogy a 4-es írja.
De hallottam már olyat is, hogy mivel a legtöbb nő kevesebb fizetést kap, mint a férfiak, nekik ingyenes belépést biztosítanak.
Szerintem is felháborító.
Ezzel akarnak több embert odacsalogatni. Mert ugye a férfiak nagyobb százaléka egy mentre akar ott összeszedni valakit, de addig is fogyaszt, plusz a belépő...
Amúgy sok helyen meg tényleg el vagyunk nyomva, mert ugye mi szülünk, ezért nehezebb munkát kapni, általában anyuka van otthon a gyerekkel, ha beteg, ésatöbbi, ez meg sok helyen nem tetszik a munkáltatónak.
22/L
ez azert van, mert ha a lanyoknak is lenne belepo, valszeg nem mennenek, a pasik meg nem hiszem, h jol ereznek magukat a kanbuliban
ha viszont meg mindenkinek ingyenes lenne, akkor nem lenne eleg bevetel
nem mellesleg sokszor elofordul, hogy a fiuk mar kint az utcan elkezdenek ismerkedni es megpobaljak lecsabitani a lanyt tancolni, meginni valamit, stb. ez eleg gaz lenne, ha lenne belepo a lanyoknak is, mert akkor nekik kellene fizetni a lanyet is, hiszen ok hivtak meg oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!