Hol tudnék ingyen meghirdetni műszaki cikkeket eladásra?
Figyelt kérdés
Sürgősen el kéne adnom egy-két dolgot (számítógép, mobiltelefon stb.), mert kell a pénz, de hiába próbálkozom. Az aukciós oldalakon (vatera, teszvesz, zsibvásár) és az apród.hun már túl vagyok, ott nem veszi meg senki, ha valaki érdeklődik esetleg, az is csak cserét ajánlgat. Próbálkoztam kereskedésekben is, de ott nagyon keveset fizetnének értük, pedig szinte újak. Mit tehetnék, hogy el tudjam adni őket?2012. márc. 31. 13:56
1/4 anonim válasza:
expressz.hu jofogas.hu,aprod.hu
2/4 anonim válasza:
Telítve van ilyesmivel a piac, ennek ellenére ha jó áron kínálod, látogatottabb oldalakon napok alatt elkel.
3/4 anonim válasza:
jofogas.hu ez a legjobb oldal ez ügyben. Sajnos ezek az oldalak telítve vannak ilyen cuccokkal így jó áron kellene eladnod a dolgokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1.-nek és a 3.-nak a tippeket! A jófogásra feltettem tegnap, ma meg már meg is vették az egyik árut, máshol hetek óra hirdettem és semmi. Remélem, a többi is hamar elkel.
2012. ápr. 1. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!