Manapság miért féltik ennyire túl a gyerekeiket a szülők?
Ez egy mai kérdésről jutott az eszembe.
Pontosabban erről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
17 éves fiú, felelősségteljes, megbízható, önálló, nem analfabéta, szereti a húgát, ráadásul van is olyan felnőtt a közelükben, akire bármikor számíthatnak, akkor mi ezzel a baj?
Jó, lehet, hogy a 2 hét egy picit már sok, azt elismerem, na de 1 hét? Engem simán egyedül mertek hagyni a szüleim ennyi idősen a húgommal 1 hétig. És a mi szüleink sem szórakozni mentek...
F
#20 Én beszéltem a kérdezővel. Leírta, hogy ő azért megy, mert ő ott dolgozik. Mármint nem a kórházban, hanem ott a közelben. Vagyis ő eleve keveset tud ott lenni a gyerekekkel. És azt is írta, hogy a 2 hét egyáltalán nem biztos, de még az 1 hét sem. Lehet 3, lehet 5, de lehet 10 nap, ez a műtétektől függ, meg attól, hogy meddig fogják bent tartani.
Meg feleslegesnek tartott mindent leírni, de mivel, hogy egy-két válaszoló azonnal ítélkezik ahelyett, hogy rákérdezne mi van, leírta.
Persze lehet amúgy kamu a kérdés. De itt most egyáltalán nem a kérdésről volt szó, hanem arról, hogy ilyen esetben miért kell ennyire túlfélteni a gyerekeket.
Nem kell továbbszőni. Lejött hogy te ugyanaz a kérdező vagy.
Tökmindegy a helyzet. Felelős szülő nem bíz egy 11 évest ennyi időre a 17 éves testvérére.
Á, értem! A 11 évest féltsük halálra, a 17 éves meg nyugodtan maradjon egyedül otthon... Miért, a 17 évest nem érheti baj? Dede... Bőven.
És ő érte is ugyanúgy felelősek a szülők.
Döntsétek már el.
#28 Ezt egy szóval sem írtam... Viszont őt is bőven érheti baj és senki, ismétlem SENKI nem lesz ott mellette, hogy segítsen neki.
Ok, néha-néha rá néz valaki... És, ha késő?
Vagy a 17 évesért nem kár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!