Nem értem édesanyám problémáját. Szülők, ti ehhez
mit szólnátok?
Figyelt kérdés
18 éves elmúltam, régi álmom egy helix piercing ( [link] ). Nyilván nem kell szülői engedély ahhoz, hogy megcsináltassam, de azért mégis megkérdeztem itthon, mire anya egyenes válasza egy tiszta nem volt. Hiába kérdezem, hogy miért, meg mi ebben olyan hatalmas probléma, hogy egy kis karikát szeretnék a fülemre, folyton csak azt hajtogatja, hogy nem. Nem gondolom, hogy ettől én egyből olyan nagyot változnék, jónevű gimnáziumba járok, az egyik osztálytársnőmnek az ajkain is van 2, így a tanároknak sem lenne probléma. Nem akarok többet, nem szeretném szétvarrni és lövetni magam, ezt az egyet. Szülők, ti mit tennétek, mi a véleményetek erről? Valaki, akinek hasonló válasza lenne, miért?
Én a helyedben szimplán fülbevalónak nevezném, mert végül is az, és akkor anyucinak is belefér az értékrendjébe.
2018. nov. 8. 18:59
12/27 anonim válasza:
Voltaképp, ez egy ulyan olyan lyuk a fülön, mint ami az ember fülcimpáján van. Nekem is ki van lövetve ott fent a fülem. Tudok beletenni kis követ, ilyen karikát, akármit.
Szerintem ha nem “helix piercing”-ként hoznád fel, mintha valami elvadult emo lennél, hanem azt mondanád, hogy szeretnél még egy fülbevalót, már nem hangozna ilyen ördögtől való dolognak a szüleidnek sem. Egyébkent észre se venné, ha kilövetnéd, sokszor én nem is teszek bele semmit, nem nő be, ugyan úgy viselkedik mint a sima fülbevaló, amit a kisbabáknak is kilövetnek már fél évesen..
2018. nov. 8. 19:03
13/27 anonim válasza:
Na ez a másik. Feltűnési Anyucikák viszik a pici babákat fület lövetni ha akarja ha nem, gyerek meg üvölt fogalma nincs miért kapja.. Anyucik meg élvezik h az arany katica ott csillog villog lehet fotókon parádézni de 18 éves ne hordjon a gyerek fülbevalót,ez egy fülbevaló,kivehető...
2018. nov. 8. 19:19
14/27 anonim válasza:
Tizes, moderáld magad!
2018. nov. 8. 20:03
15/27 anonim válasza:
Tizenhármas, azért a bébi fülbevaló nem helix piercing.
2018. nov. 8. 20:21
16/27 anonim válasza:
Ez viszonylag szolid fülbevaló.a képek alapján
2018. nov. 8. 20:40
17/27 anonim válasza:
A baba nem kér a fülébe semmit majd később eldönti akar e Csak Anyuciknak ez divat kérdes,lehet mutogatni meg az értéket mondogatni.. De a 18 éves eldönteheti mit akar ja nem mert azt is Anyuci dönti el ebbe ez a szánalom a képmutatás..
2018. nov. 8. 20:50
18/27 anonim válasza:
69 ha mégeszer belém kötsz jelentelek zaklatásért itt se én kezdtem, és kezdem, megunni a sorozatos belémkötést. És Szóltam már többször,ugy hogy vegyél vissza..
2018. nov. 8. 20:52
19/27 anonim válasza:
Nem szülőként írok, 16 vagyok, és pont 3 hete csináltattam helixet. Szüleim azt mondták, hogy nekik nem tetszik, de ha nekem igen, nem állnak az utamba, ha betöltöm a 18-at úgyis megcsináltatom, nem mindegy?
Nagykorúként ne állj le velük vitatkozni, menj úgy haza egyik nap, hogy ki van szúrva a füled és kész, nem tudnak mit tenni, majd megszokják. Egyébként nekem utána azt mondták, nem is olyan rossz, lehet neked is kevésbé lennének negatívak ha látnák rajtad is, hogy alig feltűnő.
2018. nov. 8. 20:56
20/27 anonim válasza:
A 69 % os 9 14 15 os válaszoló minden kérdésnél kötözködik beszól provokál nem kell reagálni rá. Levegőnek kell nézni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!