Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos volt apámtól...

Szerintetek jogos volt apámtól ez a beszólás?

Figyelt kérdés

Tegnap életemben először elmentem bulizni, házibuli volt, haverom szülinapja . Ittam azért,de nem voltam segg részeg, mindenre emlékszem. Nem vagyok bulizós, utálom a cigit és tegnap rájöttem hogy a pia se lesz a kedvencem. Aztán most reggel azt mondja nekem:"minden lány így kezdi"

Nagyon rosszul esett tőle,mert velem egykorúak már jóval előbb kezdik az ilyesmit, és nemtudom miért baj hogy elmentem életemben először bulizni.

Vélemény?

16l

2018. nov. 4. 11:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy ez érdem? Nem vártam érte "vállveregetés".Néhány ember igen csak lekezelő,mintha olyan nagy világ bűnt követtem volna el hogy elmentem a barátaimmal szórakozni.Szerintem is természetes hogy nem vagyok full részeg , nem cigiztem , és nem sexeltem,tisztelem magam annyira hogy nem megyek bele a rosszban. Ellenben sok más lánnyal, akik körülöttem voltak. Elmentem , normális keretek között szórakoztam,időben haza értem. Nemtudom hogy itt néhány ember ,köztük az apám is mit puffog ezen annyit. Lemerem fogadni hogy azok akik itt nagyon osztják az észt,ugyan ezt megcsinálták hasonló korban. És kb most elvagyok könyvelve egy buta libának mert ugyebár én vagyok az egyetlen aki elment szórakozni és nem itthon akart ücsörögni
2018. nov. 4. 19:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Csak szólok!

Bulizni, jól érezni magad lehet alkohol, cigi és buli szex nélkül is!

Sőt!

A lányok "értéke" akkor a legmagasabb egy társaságban , ha úgy érzi jól magát, ha kerüli a már fent soroltakat.

Csak próbáld ki egyszer kétszer, hogy nem nyúlsz az alkoholhoz, cigihez és meglátod rögtön több leszel, azok szemében, akik "értékes" emberek.

Persze a slepp csak lerészegedve érzi jól magát, de hát el lehet dönteni, hogy hová akarsz tartozni.

─ Az ingoványba (a seggrészegek közé),

─ A középmezőnyhöz (a nehogy már ne érezzem jól magam és ne igyak meg néhány felest meg pár pohár sört és az a pár szál cigi úgy sem árthat).

Vagy azon kevesek közé tartozni, akiknek nem kell PÓTSZER, hogy jól érezzék magukat.

2018. nov. 5. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!