Szerintetek jogos volt apámtól ez a beszólás?
Tegnap életemben először elmentem bulizni, házibuli volt, haverom szülinapja . Ittam azért,de nem voltam segg részeg, mindenre emlékszem. Nem vagyok bulizós, utálom a cigit és tegnap rájöttem hogy a pia se lesz a kedvencem. Aztán most reggel azt mondja nekem:"minden lány így kezdi"
Nagyon rosszul esett tőle,mert velem egykorúak már jóval előbb kezdik az ilyesmit, és nemtudom miért baj hogy elmentem életemben először bulizni.
Vélemény?
16l

Csak szólok!
Bulizni, jól érezni magad lehet alkohol, cigi és buli szex nélkül is!
Sőt!
A lányok "értéke" akkor a legmagasabb egy társaságban , ha úgy érzi jól magát, ha kerüli a már fent soroltakat.
Csak próbáld ki egyszer kétszer, hogy nem nyúlsz az alkoholhoz, cigihez és meglátod rögtön több leszel, azok szemében, akik "értékes" emberek.
Persze a slepp csak lerészegedve érzi jól magát, de hát el lehet dönteni, hogy hová akarsz tartozni.
─ Az ingoványba (a seggrészegek közé),
─ A középmezőnyhöz (a nehogy már ne érezzem jól magam és ne igyak meg néhány felest meg pár pohár sört és az a pár szál cigi úgy sem árthat).
Vagy azon kevesek közé tartozni, akiknek nem kell PÓTSZER, hogy jól érezzék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!