Tegnap életemben először elmentem bulizni, házibuli volt, haverom szülinapja . Ittam azért,de nem voltam segg részeg, mindenre emlékszem. Nem vagyok bulizós, utálom a cigit és tegnap rájöttem hogy a pia se lesz a kedvencem. Aztán most reggel azt mondja nekem:"minden lány így kezdi"
Nagyon rosszul esett tőle,mert velem egykorúak már jóval előbb kezdik az ilyesmit, és nemtudom miért baj hogy elmentem életemben először bulizni.
Itt az nem jogos, hogy kiemelte, hogy lány vagy. Ha fiú lennél, pacsit kaptál volna? Akkor szexi lenne a szádban az alkohol meg a cigi? Vannak még ilyenek, akik szerint a pasiknak minden mocsok elnézhető.
MINDENKI, aki csinál AKÁRMIT, úgy kezdte, higy egyszer csinálta. Egyszer elkezdte. Fater naon a logika magaslatán van.
2018. nov. 4. 12:05
12/22 anonim válasza:
Nem kell megsértődni, inkább örülj, hogy csak ennyi volt a reakciója. A lányos apák nagyon aggódnak a lányukért, különösen akkor, ha látják, hogy még annak nem nőtt be a feje lágya. És persze ott van a régi népi mondás: "nem mindegy csizmával sz.rba lépni, vagy csizmaszárba belesz.rni".
2018. nov. 4. 12:05
13/22 anonim válasza:
Most őszintén, de tényleg! Ez szólás-mondás, hogy jön ide: "nem mindegy csizmával sz.rba lépni, vagy csizmaszárba belesz.rni".
2018. nov. 4. 12:17
14/22 anonim válasza:
Szexista és előítéletes beszólás volt, nekem sem esett volna jól.
2018. nov. 4. 12:33
15/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, felejtsd el, mert hülyeség úgy ahogyan van. Én speciel nem értem, hogy apád miért mondta ezt. 2018 van, le kellene már szokni arról, hogy a lányoknak semmit sem szabad, nem lehet nekik kipróbálni semmit sem stb., csak mosolygós angyalkaként kell ücsörögni a könyvek felett.... Nem csináltál semmi rosszat, csak elmentél szórakozni és jól érezted magad. Teljesen rendben van, 16 évesen az emberek nagy százaléka ezt csinálja és én nem látok benne semmi rosszat. Ettől még nem leszel se rossz, se züllött, se alkoholista, se ribi meg mit tudjam én még, hogy mit gondol néhány bolond... Én is ittam 16 évesen csak bennem nem alakult ki semmi probléma, mert a szüleim normálisan kezelték és nem tiltották, nem szégyenítettek meg és nem alkalmaztak semmilyen érzelmi zsarolást stb. Tisztában vagyok vele, hogy az alkohol nem egészséges, de szerintem egyszerűen szánalmas és nevetséges, ami a tinik iváaszata körül megy. Túl van ragozva, túlreagálják és ami a leggyönyörűbb, hogy nagyon sok álszent, képmutató ember van...
2018. nov. 4. 12:38
16/22 anonim válasza:
Apukadnak rosszul esett, hogy te 16 evesen lanykent elmesz egy buliba es iszol. Velhetoen elotte kert ne igyal vagy hogy vigyazz magadra. Ez utobbi ugyanezt jelenti, hogy ne igyal, ne cigizz, ne drogozz es ne szexelj vedofelszereles nelkul. Mivel te ittal, o elkeseredett, hogy hat ennyit arrol o mitol ov teged es erre mondta minden lany igy kezdi...es igen van aki igy kezdi, hogy egyszer iszik aztan eskudozik o soha tobbet aztan jon a kovetkezo buli es megint iszik.
Szoval ha rosszul esik akkor azert, mert igazat adsz neki te is tudat alatt e erzed, hgy nem kellett volna innod es most bant, hogy o nem hisz neked, hogy legkozelebb okosabb leszel.
Megoldas: lepj tul rajta es bizonyits kovetkezo bulin, hogy nem iszol es apad akkor majd buszke lesz rad es nem is szol.be.
2018. nov. 4. 14:22
17/22 anonim válasza:
Azért ne legyünk már ennyire álszentek. Ti biztos csak szörpöt írtatok buliban 16 évesen.... Jaj, tudom, ti nem jártatok. Fiúra sem néztetek és a mai napig szüzek vagytok. :D
2018. nov. 4. 14:48
18/22 anonim válasza:
*ittatok
2018. nov. 4. 14:49
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyáltalán nem állt szándékomban szégyent hozni rá , vagy bármi ilyesmi, sőt igyekszem hogy ne is okozzak csalódást. Beszélgetett velem mielőtt elmentem, és igyekeztem eleget tenni a kérésének. Nem cigiztem , drogoztam és sexeltem idegennel,távol áll tőlem , ahogy mostmár az alkohol is. Tudom hogy ezért sokan be fognak szólni , de örülök hogy elmentem. Jól éreztem magam ,és rájöttem hogy nincs szükségem alkoholra.
2018. nov. 4. 14:52
20/22 anonim válasza:
Ez 16 é esen érdem, hogy nem voltál s..ggrészeg, nem cigiztél, nem szexeltél idegennel?? Atyaég...mit vársz, vállveregetést? Ez természetes kell legyen, nem érdem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!