Mi baja lehet a lányomnak?
Mostanában alig beszél velem, vagy valakivel a családból.
Ha hazajön az iskolából, mindig csak azt mondja, hogy semmi se történt, pedig néha látszik rajta hogy rossz a hangulata.
Teljesen más a stílusa mint az iskolatársainak, ő "kpopot" hallgat meg animét néz, és teljesen Japán iránt érdeklődik. Mióta saját szobája van bezárkózik, és nem akar kijönni onnan. Pedig tudtommal se nem depressziós, vagy ilyenek. Mindig el akar menni itthonról, pedig semmi indoka nincs neki. Fiúkkal barátkozik, ráadásul egy jó ideje állítólag együtt van egy lánnyal. Bár ez nekem nem tetszik, mert ő még csak tizenhárom, nem tudja mi kell neki, meg amúgy sem arra neveltem hogy meleg legyen!
Mikor beszélni akarunk erről, ő kerüli a témát. Mit csináltunk rosszul? Mit tehetnénk most?
"nem tudja mi kell neki, meg amúgy sem arra neveltem hogy meleg legyen"
Így beszélsz róla, és még csodálkozol, hogy el akar menni otthonról...
Teljesen normális, hogy meleg. Az is, hogy kpopot hallgat, meg animét néz. Azzal végképp nem értem, mi bajod, hogy fiú barátai vannak.
Amúgy lehet, hogy depressziós, én is az voltam régebben, de a szüleimnek fogalma sem volt róla. Hidd el, az ember hozzászokik, hogy eltitkolja az ilyesmit, ha úgy érzi, nem tudna segítséget kérni a szüleitől.
Már egy jó pár éve, minden osztályban van egy ázsia mániás kamasz. Ez pont olyan mint a minden 3.osztályban megtalálható lómániás lány.
Nincs indoka elmenni otthonról? Lenézed az érdeklődési körét, a barátait és hülyeségnek tartod a szexuális beállítottságát.
Nemtudja mi kell neki? Dehogy nem. Olyan 'furcsa', hogy a heterók és a tradicionális nemiszerepek szerint élő fiatalokat senki nem kérdőjelezi meg a döntéséről.
A fiam meleg a párja családtag nálunk,ez nem nevelés kérdése,aki azt hiszi az tudatlan. És Aki emiatt a gyerekét bántja megalázza veri kitagadja az nem szülő.. Az meg hogy együtt van egy lánnyal nem tetszik,de meleg se legyen,ettől egyenesen a fejemet a falba verem.. Sapka van sapka nincs ugye..
64F
"Mit csináltunk rosszul?"
Ezt:
"Bár ez nekem nem tetszik, mert ő még csak tizenhárom, nem tudja mi kell neki, meg amúgy sem arra neveltem hogy meleg legyen!"
A lány meg nem meleg hanem leszbikus ha egy lánnyal van,ha egyáltalán igaz és nem te kombinálsz tul a fejedben egy sima barátságot,és ha egyáltalán igaz ez a kérdés..
64F
Lehet, hogy nem veletek szeretné megbeszélni, mi bántja, ennyi idősen már a fiatalok szívesebben vitatják meg a problémáikat a barátaikkal. Főleg, ha így állsz hozzá a másságához is, érthető, hogy fél bármit is elmondani neked. Az ízlésével semmi baj, a mi iskolánkban is majdnem minden osztályban van legalább egy ilyen lány, divat lett manapság.
És mi van akkor, ha fiúkkal barátkozik? Nekem is a legjobb barátom fiú, néha nagyon nehéz a többi lányt elviselni kamaszkorban.
Ha biztosítanád róla, hogy elfogadod (mert egy normális szülő ezt teszi), és nem veted meg azért, mert esetleg leszbikus (biszex is lehet egyébként), talán megnyílna előtted és nem érezné magát rosszul otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!