Mi baja lehet a lányomnak? Elmondása szerint tegnap este óta tart.16 éves.
Figyelt kérdés
Ezekről a tünetekről számolt be:
Has-, és fejfájás, hányinger, sok széklet ->majdnem hasmenés (tehát még nem, csak nem teljesen szilárd széklet). A hasa rettenetesen fáj. Kell aggódnom? Holnap megy orvoshoz, de szeretnék segíteni a ma már, hogy tudjon aludni, mert ma éjjel alig tudott a hasgörcstől.
Szerintetek mi lehet az ok? Simán elrontotta volna?
2018. jún. 18. 17:38
1/10 anonim válasza:
Miért nem ment el ma dokihoz? Akár valami komoly is lehet.
2/10 A kérdező kommentje:
És még azt is hozzáfűzném, hogy hányingere ugyan van, hányni nem hányt, csak böfög.
És azt is, hogy elnézést a megfogalmazásért.
2018. jún. 18. 17:45
3/10 anonim válasza:
Menstrual most? Pontosan hol fáj a hasa?
4/10 A kérdező kommentje:
Azt gondolta, elmúlik, hogy csak egy kis gyomorrontás.
2018. jún. 18. 17:47
5/10 anonim válasza:
Nem menstruál? Az szokott ilyen durva tünetekkel járni.
6/10 A kérdező kommentje:
Felső részénél. Nem menstruál.
2018. jún. 18. 17:48
7/10 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de én nem vártam volna holnapig az orvossal. Ha "rettenetesen" fáj, annak igen is lehet komoly oka is. Mi nem vagyunk dokik. Bármi lehet.
8/10 anonim válasza:
Ha felül fáj lehet epekő vagy hasnyálmirigy. Gyomorfekely is lehet, de szerintem ahhoz fiatal.
9/10 A kérdező kommentje:
7, nem haragszom, sőt, teljes mértékben igazad van.
2018. jún. 18. 18:44
10/10 anonim válasza:
Lehet epegörcs, vakbél, hasnyálmirigy...stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!