Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor adjuk a gyerek tudtara,...

Noyanoyi kérdése:

Mikor adjuk a gyerek tudtara, hogy a szulok mar elvaltak, es nem tartoznak ossze? (Tobbi lennt)

Figyelt kérdés
A paromnak van egy hat eves kislanya. A gyerek az anyjaval lakik. Valamelyik nap meghallotta, hogy a parommal beszeltunk az eskuvonkrol, mert hazasodni keszulunk. A parom tegnap mondta, hogy a kislany mondta neki, hogy hogy fog engem elvenni, ha az anyukajaval hazas?! Es a parom nem mondott semmit ra. Azt mondta, jobb ha azt hiszi egyutt vannak az exszel, mert ha megmondana gyereknek az igazat, fajdalmat okozna neki. Nekem ennen nincs tapasztalatom, de furcsanak es frusztralonak talalom ezt a szitut. Jobb a gyereket illuzioban tartani? Ti mit gondoltok? Valakinek tapasztalat?

2018. okt. 25. 11:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Már akkor amikor biztos volt hogy be adják hogy válnak szólni kellett volna neki és be adagolni.
2018. okt. 25. 12:31
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Már elkéstek. Már el kellett volna mondani. Nem lesz semmi baja. Inkább attól lesz baja, hogy össze-vissza hazudnak neki.
2018. okt. 25. 12:32
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Itt mindenki a gyereket sajnálja, pedig aki itt igazán rosszul járt,az a kérdező. Mégis miféle ember az, aki a leendő feleségét letagadja? Ezen a házasságon nagyon el kellene gondolkodni, amíg nem késő. Ez a pasi majomszeretettel csüng az elkényeztetett gyerekén, azt mindig a felesége elé fogja helyezni.
2018. okt. 25. 12:42
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13: persze, ez sem normális. Nekem nem is kéne ilyen férfi, akinek ilyen hazugság az élete.

KÉrdező: Mondjuk nem is értem, hogy hogyan éltek. Mit mond a párod a kisgyereknek, hogy te ki vagy? Vagy mit mondanak, miért költözött el? Fura.

2018. okt. 25. 12:44
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerek... Akkor kellett volna elmondani amikor elváltak. A jövendöbeli férjed egy hülye, én a helyedben meggondolnám, hogy hozzámegyek e egy ilyen emberhez. Nem csak amiatt, hogy évek óta kamuzik a gyerekének, hanem amiatt is, hogy a te véleményedet semmibe veszi, holott ö cselekszik rosszul, itt is mindenki megmondta.
2018. okt. 25. 13:03
 16/29 anonim ***** válasza:
94%

6 eves voltam, amikor a szüleim elvaltak, es anyanak uj ferje lett. Teljes mertekben kepes voltam felfogni, minden erzelmi tores nelkul, pont azert, mert nem hazudtak, hanem emberkent kezeltek, egyenlo felkent.

De itt inkabb arrol van szo, hogy a parod hazassaga meg valoban nem ert veget a szamara, es teged is meg a gyereket is hulyenek nez.

2018. okt. 25. 13:20
 17/29 anonim ***** válasza:
20%
!
2018. okt. 25. 13:41
 18/29 Metionin ***** válasza:
100%
Mikor váltak el? Mert azt akkor kellett volna megmondani a gyereknek...vagy mit gondol a gyerek, apa elköltözött és másik nővel él de még mindig az anyjával házasok? Mit mondtak neki váláskor? Valakinek el kellene magyarázni az igazat, egy 6 éves már simán felfogja.
2018. okt. 25. 13:44
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
A környezetem televan normális szingli pasikkal, az ilyen fszfejeknek meg van párjuk. Miért csinálják ezt a nők?? Kérdem én ezt nőként.
2018. okt. 25. 13:46
 20/29 anonim ***** válasza:
2018. okt. 25. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!