Mikor adjuk a gyerek tudtara, hogy a szulok mar elvaltak, es
nem tartoznak ossze? (Tobbi lennt)
Figyelt kérdés
A paromnak van egy hat eves kislanya. A gyerek az anyjaval lakik. Valamelyik nap meghallotta, hogy a parommal beszeltunk az eskuvonkrol, mert hazasodni keszulunk. A parom tegnap mondta, hogy a kislany mondta neki, hogy hogy fog engem elvenni, ha az anyukajaval hazas?! Es a parom nem mondott semmit ra. Azt mondta, jobb ha azt hiszi egyutt vannak az exszel, mert ha megmondana gyereknek az igazat, fajdalmat okozna neki. Nekem ennen nincs tapasztalatom, de furcsanak es frusztralonak talalom ezt a szitut. Jobb a gyereket illuzioban tartani? Ti mit gondoltok? Valakinek tapasztalat?
Hát nekem ez magas. Ha a gyerek ah anyjával lakik, te meg a pároddal, mégis miből gondolja azt, hogy ők együtt vannak?
2018. okt. 25. 11:49
2/29 anonim válasza:
MINDEN ép eszü szülö a váláskor megmondja a gyereknek, nem pedig hazudik neki. Kiváncsi vagyok, mivel magyarázták meg, hogy külön élnek, az apa meg veled!
2018. okt. 25. 11:50
3/29 anonim válasza:
Nem tudom, szegény gyerek azt hiszi, hogy te az apjával sakkozni jársz össze? o.O
Micsoda baromság. Amikor apu elköltözött, akkor kellett volna elmondani a kislánynak, hogy szakítottak. Majd mikor téged bemutatott, akkor elmagyarázni, hogy te vagy az új szerelme. Innentől a házasság nem sokk lenne, hanem egy jó buli, ahol majd rózsaszín tüllben lehet rózsaszirmot dobálni.
Szerintem ezt elcsesztétek rendesen. Ne csodálkozz, ha ezek után egy durcás pofit fogsz nézni az esküvődön, esetleg a fejedhez is vágja majd, hogy mennyire utál.
2018. okt. 25. 11:59
4/29 A kérdező kommentje:
Hat az a baj, hogy az apjanak nem lehet megmagyarazni ezt, csak a fejemhez vagja, hogy nekem ebben nincs tapasztalatom es o jobban tudja. Meg azt is mondja, hogy a gyerek tul kicsi 6 evesen, hogy ezt felfogja. Hat en ezzel nem ertek egyet. Es valahol rosszul is esik.
2018. okt. 25. 12:08
5/29 anonim válasza:
Ebből így nem lesz hosszú házasság (már ha lesz egyáltalán).
Párod valójában még nem szakított az exével. Készülj fel rá, hogy a gyerek miatt állandóan oda fog járni. Ezt elcseszték, de rendesen. Csóri gyerek nagyon meg fogja szenvedni.
2018. okt. 25. 12:13
6/29 anonim válasza:
De most frankón nem értem. Szerinte az nem tűnt fel a 6 évesnek, hogy apa nem lakik odahaza? Erre mit mondtak neki???
2018. okt. 25. 12:14
7/29 anonim válasza:
Hát azért 6 évesen már ennyit fel tudna fogni-de ha magától nem esett le,nem túl okos 6 éves lehet. Mi van ebben? Apa meg anya csak barátok, másba szerelmesek. Simán felfogja.
2018. okt. 25. 12:16
8/29 anonim válasza:
Szegény pici lány....jó nagyot fog koppanni.
2018. okt. 25. 12:19
9/29 anonim válasza:
Hany éves volt a gyerek amikor elváltak ? Lehet hogy csak azt nem tudja, nem érti, hogy technikailag mi az a válás, tehát hogy apa újra tud házasodni. Az csak feltűnt neki, hogy az apja nem otthon él
2018. okt. 25. 12:29
10/29 anonim válasza:
Szegény gyerek. 😪 Helyből el fogja könyvelni, hogy miattad nem lesz többé együtt anya és apa. Sose fogja megbocsájtani.
Már rég megszokta volna, hogy a szülei elváltak, új párjuk van. Egyszer meg kell tudnia. Mit hitt a pasid, ha 18 évesen elmondja, akkor örülni fog?
Fel se fogja még, hogy becsapják, de idő kérdése. Nem hülye, csak kicsi.
Az biztos, hogy ezt nem neked kell elmondani, hanem a szülőknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!