Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondanál ilyenkor az apádról?

Mit mondanál ilyenkor az apádról?

Figyelt kérdés

Apámmal nagyon sok éve nincs semmilyen kapcsolat, zülött alkoholista, hajléktalan, padon alszik és a kukákat túrja.

Utálom mikor valaki apámról kérdez, mivel foglalkozik, hol lakik stb..., mert ezt nem akarom mindenki orrára kötni, mert nagyon szégyellem.

2018. okt. 24. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim elváltak, apámmal úgy alakult, hogy nem tartjuk a kapcsolatot, így nem tudunk egymásról.

Ennyi. És akkor nem kell részletekbe menni.

2018. okt. 24. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem úgy, hogy szégyenkeznem kellene más emberek miatt. Ha valaki rákérdez a családomra, akkor megmondom 1-2 mondatban, hogy egész gyerekkoromban bántalmaztak és piáltak, így tizenéve nem tartok velük semmilyen kapcsolatot és nem az életem részei. Nekem aztán nincs mit szégyellnem azon, hogy ilyen alja családban nőttem fel, nem én választottam őket. Nem megyek bele túl sok részletbe, de nem is áll neki faggatni senki ilyenkor.
2018. okt. 24. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles elmondani senkinek. Nem tartod vele a kapcsolatot és nem akarsz belemenni. Ennyi.
2018. okt. 24. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit kell mondani hogy nem vagyunk jóba vagy nem tartjuk a kapcsolatot. A legtöbb emberbe van annyi hogy ez után nem firtatja tovább.
2018. okt. 24. 12:32
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nem tartod vele a kapcsolatot és kész.
2018. okt. 24. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
"Nem tartjuk a kapcsolatot."
2018. okt. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!