Hogyan vegyem rá a lányom, hogy menjen el babalátogatóba?
Én nemrég voltam unokatesóméknál, de külföldről jöttem haza, és ugyanúgy anyámék cseszegettek, hogy menjek már el.
Nem úgy mint a lányod, én szótfogadtam, és elmentem. Nem nagyon ismerem őket, a párjával meg nem is találkoztam, a lánnyal is vagy 5 éve nem, de valamiért el kellett mennem hogy miért azt nem tudom...
A gyereket megfogtam egyszer, az elkedzett sirni, visszaadtam inkább az anyjának. Meg lett dicsérte, hogy aranyos baba, ennyi.
Aztán ott ültünk a kanapén, nem tudtunk miről beszélni, pedig velem nagyjából egy idősek (26) zavart, kínos csend, és tudtam, hogy azon gondolkoznak, hogy "ez meg miért van itt" és én is hasonlóan gondolkoztam.
Ez a véleményem a kötelező babalátogatórol. Teljesen felesleges. Ahelyett tölthettem volna értékesebben a drága otthon töltött időt...
Leszrja. Te meg dolgozd már fel, hogy felnőtt a gyereked és nem te osztod az idejét!
Érdekes, én se látogatom a keresztanyám, anyám mégse hisztériázik érte!
Én is kb. ennyire messzire költöztem a szüleimtől. Hasonló okokból. Egész gyerekkoromban el "kellett" menni azokhoz a rokonokhoz is, akiket utáltam.
Felnöttként, a gyerekeimet nem kényszeritem erre. Ha odautazunk, azokkal beszélek, akikre kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!