Hogyan tegyem túl magam ezen, hogy ilyenek a szuleim?
Apam mindig sokat kritizalt es elvette az önbizalmam , sok rosszat tett , mert nem szeretett , anyam nem allt ki mellettem
A helyzet az , hogy anyamhoz ragaszkodom , mivel nincs testverem , se , csak ö van nekem .
Igy hivom skypeon , kulföldön lakom , amikor rosszul mennek a dolgaim , apam csúfol a hatterböl hogy semmire nem fogom vinni meg sose lesz senkim , stb , nagyon elvezi , ha rúghat amikor mar úgyis fekszem
Anyam meg mondja hogy nincs mit tegyen , ha beszelni akar , nem tudja megallitani . Szerettem volna ha hozzamköltözik anyam , de apam miatt nem akar, de ezt sose vallana be , mert szegyelli , hogy ragaszkodik , mert apam vegig csalta öt es megalazta ( ok el is tartotta amikor szukseg volt ) ehelyett azt mondta hogy nem jön mert en összeferhetetlen vagyok
Visszaköltözni próbáltam , de apam mindig úgy viselkedett , hogy inkabb mentem akarhova viszza kullföldre , de ha szóba kerult ez , akkor mindez nem volt igaz , bekepzelem es mindennek en vgyok az oka
Nö vagyok , nem iszom , iskolakat vegeztem , nem artok a legynek sem
Anyamat nagyon szeretem .
Valakivel kell tartsam a kapcsolatot
De sokszor ra is ideges vgyok hogy nem
teszi pontra apamat , es veszekszem vele de olyankor utana hibasnak erzem magam , mert mar idös es nem tudom mennyi van hatra neki , nem akarom hogy veszekedjek vele .
Nagyon szeretnek anyammal lakni .
Nem kell ferfi semmi , elvaltam úgyis mar reg , nincs szerencsem a ferfiakkal
Mit szóltok ? 40 vagyok
Nincs szuksege orvoshoz! Az en apam is ilyen negativ ember. Szerintem apukad csak irigy, hogy te vitted valamire es tudja, hogy barmikor eltudod hozni onnan anyukadat.
Edesanyukad biztosan mar megszokta apukad viselkedeset nem veszekszik rajta felesleges stressz.
Ha viszont tenyleg ennyire hianyzik, surubben latogasd meg ot. Vagy epp ne menj kulfoldre csupan koltozz haza es keress itt munkat. Igy tudnad barmikor latogatni. Sajnos az ido porog ki tudja ki mikor megy el. Toltsd minel tobb idot a szuleiddel megha apukad ilyen onzo is!! Mert kesobb banhatja az ember.
Sok sikert! 😊
22/L
Aki boldog (rendben van magával) nem bánt.
Aki bánt, az nem boldog (nincs rendben magával).
Ez vonatkozik a kérdező apjára is meg a válaszolókra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!