Megvaltozott a szuleim velemenye a baratomrol?
Ez elott kb 5 evvel egy uj srac koltozott 2 hazra tolunk viszont csak kb 2 eve kezdtunk el beszelgetni egymassal.Sokat segitett apumnak a kertben,ezt azt megszerelni stb...a szuleim csak jokat mondtak rola.3 honapja viszont osszejottunk es ahogy a szuleim ezt megtudtak mar egybol "ellene fordultak".Mar nem.tetszik neki h tul magas,hogy egyetem helyett dolgozik,hogy cigizik es meg sok minden.
Miert valtozott meg igy a velemenyuk.Ameddig nem volt semmi kozottunk apum ugy bant vele mintha a sajat fia lett volna,sokat dumaltak es soroztek egymassal.
O iszonyuan kedves velem,soha nem bantana meg es tenyleg szeretjuk egymast,viszont o az elso srac akit bemutattam a szuleimnek ugy mint baratom.
20/L
Elso valaszolo: nem volt nagyon hogy eltitkoljuk.A szuleink ismerik egymast es joban vannak.Apum nagyon jo viszonyban volt vele ameddig csak baratok voltunk,nem.gondoltam h ez lesz a velemenyuk,sot azt hittem hogy orulni fog annak hogy egy olyan baratom van akivel sok a kozos tema kozottuk.
Masodik valaszolo : remelem is,hogy csak annyi a baj h megijedtek h mar nem vagyok gyerek es lassan rajonnek arra,hogy 20 evesen mar kesz vagyok egy komoly kapcsolatra is
Azért változott meg a véleményük, mert egy "szomszéd" egész más kategória, mint a "lányom barátja".
Ugyanis az, hogy a szomszéd tanulatlan, cigizik, az nem érdekes, mert attól még nagyrészt idegen. Ha meg a barátod, akkor azt akarnák, hogy neked jó legyen, értelmes emberrel legyél együtt, aki nem függö a cigitöl, nem szórja el ilyenre a pénzt (mert ha összejöttök, akkor a te pénzed is megy erre), a "meg sok minden" meg adott esetben lehet, hogy agresszív, iszik, stb - mert ezt szépen elhallgattad -, és az is a családon belül zavaró, a szomszédnál mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!