Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megvaltozott a szuleim velemen...

Megvaltozott a szuleim velemenye a baratomrol?

Figyelt kérdés

Ez elott kb 5 evvel egy uj srac koltozott 2 hazra tolunk viszont csak kb 2 eve kezdtunk el beszelgetni egymassal.Sokat segitett apumnak a kertben,ezt azt megszerelni stb...a szuleim csak jokat mondtak rola.3 honapja viszont osszejottunk es ahogy a szuleim ezt megtudtak mar egybol "ellene fordultak".Mar nem.tetszik neki h tul magas,hogy egyetem helyett dolgozik,hogy cigizik es meg sok minden.

Miert valtozott meg igy a velemenyuk.Ameddig nem volt semmi kozottunk apum ugy bant vele mintha a sajat fia lett volna,sokat dumaltak es soroztek egymassal.

O iszonyuan kedves velem,soha nem bantana meg es tenyleg szeretjuk egymast,viszont o az elso srac akit bemutattam a szuleimnek ugy mint baratom.

20/L

2018. máj. 6. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a lányom mellé inkább egy dolgozó becsületest szánok,mint mondjuk egy eléknyeztetett diplomást..
2018. máj. 6. 22:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Oszinten,nekem is fontos hogy a paromnak legyen sajat penze,de csak annyira hogy ne en kelljen eltartsam ot,persze ha gond adodik ugyis kozos lesz a kassza es mindenben kisegitjuk egymast.Viszont ez magamra is ervenyes.Nem akarom hogy mas penzen eljek,soha nem szerettem,meg a szuleimtol se penzt kerni.
2018. máj. 8. 14:48
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Mert félnek,hogy "elveszik az ő pici lányukat". Én ilyen helyzetben meg lennék sértődve a szüleimre; de nem feltétlenül mutatnám. Meg gondolom, hogy ők azt mondanák, ha megkérdeznéd nyíltan őket; hogy "Féltünk téged; mert benne van az esély, hogy egyszerűen csak megd.gni akar." Ők ezt mondanák biztos, de amúgy nem. Úgy veszik, hogy az ő lányuk az az ő tulajdonuk is egyben , picit birtokolni akarnak; másrészről meg nehéz nekik megemészteni, hogy felnőttél; plusz féltik saját magukat, hogyha elköltözöl onnan majd 1. hiányozni fogsz nekik( feltűnik majd a hiányod) 2. le se carod majd őket; mert a pasi "elvisz onnan téged örökre". És hogy velük majd nem törődsz, meg talán majd nem is adod meg nekik azt a fajta törődést, gondoskodást, amit ők adtak neked cserébe azért, hogy majd te is viszonozd ezt nekik; ők még nem tudják, mi a szeretet; úgy gondolják, hogy az örökös függés, és hogy az úgy működik, hogy "azért adok, hogy visszakapjak". Pedig irtóra nem. Meg, ha szeretsz valakit, elengeded; és ha nem jön vissza, akkor nem is szeretett téged sose; ha meg szeret, majd úgyis visszajárogat (jelenesetben te , a szüleidhez.) Szóval el kéne engedniük, és elfogadniuk, hogy már felnőttél; de ők lehet, hogy még kicsinyesek talán ehhez. :/ A szüleid lehet, hogy még éretlenek ehhez némileg.
2018. máj. 8. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!